DiABoLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Malum yeni patchle dupe kalktı ama bir yöntem keşfedildi. Bunu bilende inanın yok. İlk sizle paylaşıyorum..... Yapılışı: Minumum Master görevini yapmış iki lvl atlamış bir char (62 üzeri Daha üsüt lvlde olursa kesin sonuç) burdan demeyin küçük lvlle olmuyor. Master bugu belkide. Bir adette sağlam char (Güvenilir olsun çünkü itemlerinizi ona vereceksiniz) Önce trol wariorların olduğu bir yere gideceksiniz. Sonra arkadaşınıza trade ile ne varsa verip arkadaşınızın sizi arenaya commandla davet etmesini bekleyin. Sakın ok yazan yere basmayın sonra trole yumrukla dalın tam öldüğünüz anda arena davetine ok diyin. Sonra tekrar trole aynı işlemleri yapın. Yaklaşık 15 yatış sonunda malların iki misli olduğunu göreceksiniz umarım yardımcı olmuşumdur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 anlıyorum seni xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya bunu deneyene aptal demem. böyle uğraşıpda bu kadar mantıksız yazana aptal derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 du deniom hemen lvl 66 dan sıkılmıştım 67 olacagım yok 65 e düşeyim en azından lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hahahaha. nice 1 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 puhahahaha qop qop qop :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kasacaksan yapariz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aga party pliz [spo]tamam[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bunu deneyen salaklarınolcana eminim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bende öğretem bi tane şimdi ilk önce +8 shard gibi değerli itemimiz alıyoruz trade le diğer charımıza verdikten sonra itemi çöpe atıyoruz ama ok lemiyoruz.Town çekiyoruz ve ok luyoruz.Itemden 2 tane oluyor kesin deneyin 10 kasa shard +8 im oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :) [spo]Meaşallah tüm dupeciler ( duperler) yorumlarını Eksik Etmemiş.. [/spo] asfsafsafasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 su düpeyi yapılabildigi zamandayapmayı cok denedim ama hiçbirinde basarılı olamadım aq millet hala düpelionasıl beceriio cözemiom bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bu güzeldi :D:D 15 yatışta elimde 65+ char var denicem zzz emegime yazık salla dupeyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 turkish_bow pati § 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- su düpeyi yapılabildigi zamandayapmayı cok denedim ama hiçbirinde basarılı olamadım aq millet hala düpelionasıl beceriio cözemiom bi Bak kesin cevap yukarda. Böyle yap olur sonrada gel dua et. Millet denior bile ilk yapanlar haber versin ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Aga Allah senden razı olsun yaptım, oldu. Allah tuttuğunu dual shard, full chitin shell yapsın. Aga bi de clan pylys. [spo]roflmao [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 turkish_bow pati § 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- su düpeyi yapılabildigi zamandayapmayı cok denedim ama hiçbirinde basarılı olamadım aq millet hala düpelionasıl beceriio cözemiom bi Aga Allah senden razı olsun yaptım, oldu. Allah tuttuğunu dual shard, full chitin shell yapsın. Aga bi de clan pylys. Bak arkadaş yapmış olmuş hadi sende yap sonra bana du et bu arada gel kırmızı pelerinli clanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar