TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 premium üye archerlar siteye yazsın,ironbow iht.karşılamıyor,var olan ama oyuna dahil etmediğiniz siege bow,battlebow ve totemic bow'u lütfen oyuna dahil edin diyelim.ne bu arkadaş aynı leveldeki warriora 400 vuruyoz 1550 attackla:(( halbuki 650/750 arası vurmamız lazım ki öldürme şansımız olabilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yuhannes 650/750 vursa bi archer oyunun kıralı olur xD adam yanına gelene kadar yatırırsın zaten o ne xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Gercekten IB Oyun icin Yetersiz.. Ama Bir Archer Olarakta TotemicBow a Karşıyım.. Kaza Bela Eline +8 Totemicbow Gecen birisinin Karşısında Kim Durucak Merak Ediyorum ¿ Ama Bir SiegeBow Fena olmazdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 öyle deme arkadaş 4000 canı olan(çoğunun en az böyle) bir warriora teke tek yatırma olasılığı için 10 tane ok atmam gerek ve deli mana gidiyor.can mı basayım mana mı?ayrıca kesin kes bu ironbow levelime uygun diil diye düşünüyorum..bütün charlar tüm class silahlarını kullanırken biz neden kısıtlıyız?ben archerlardan yazmalarını istiyorum talep olsun ki bilsinler sıkıntımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ben Elimdeki +8 CB ile 62 - 63 Warriorlar Karsısında Pek Fazla Zorlanmiyorum.. TotemicBow Dedigin Bow un +1 i +8 ib den Fazla.. Tekrar Ediyorum Kaza Bela Eline +8 TotemicBow Gecen bir Archerin Önünde Kimse Duramaz.. Tip : Styx Diye bir item koymuslar Sundrese Hic Kullanmayi Denedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ahh keske hersey bole ko CS ye yazmakla duzelse. oy brligiyle fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Unutmadan Warriorların Kullandıgı Raptor 2. Silahlari Onlarinda 1. silahlari Oyunda Yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben +7 ib kullanıyorum ve iyi styx kullanıcısıyım..oyuna okçu başladım ve çevremde herkes styx'i elma şekeri sanırken amacını ben bulmuştum..ayrıca kılıc senin itemlerin bende olsa karpuz keser gibi adam keserdim areste.kim ne derse desin totemic veya benzeri bişey lazım...ki eşit şartlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben genel olarak yay kullananlara deli oluyorum kosp yuzunden daha guclu bi yayı devreye sokmak kospcuları item manyagı yapmaktan baska bi ise yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ßende Soyluyorum.. Archerlar Suan Gücsüz Durumdalar.. dier Classlar Warrior Harici Tum Silahlarini Kullaniyorlar.. ama IronBow Oyundaki 4. Bow.. Dedigim Gibi Bir SiegeBow Fena Olmaz Veya LongBow... Ama TotemicBow Cok Fazla.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 19:11 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sorun kosp mu yani?yapsın alsın önlemini o zaman..sen archerdaki kosp'u bırak ben human townda otururken aynı zamanda bowlda atros kesen warrior gördüm,tanıyorum,aynı mahallede oturuyoruz...bu oyunun cılkını çıkarmak isteyen rahatça yapabilir..bana 100 metreden vuran warrior ve asaslar varken benim onlara adam gibi dmg vermem gerekmez mi??sadece rahatça mage öldürebiliyorum hepsi o:((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Unutmadan Oyundaki PK Yapan Bir Cok Rogueye Göre Ezik Bile Sayilabilirim Suanki İtemlerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kılıc amnezi,perkinson falan mı var sende??burda ss koymuştun ya bisürü itemin vardı üzerinde..uniqler sheller falan??ayrıca ben ares'ten bahsediyorum sen areste hiç 63 warriorla teke tek kapıştın mı??o bana 650 vuruyo(beklemeden) ben 450...diyorum shower çakayım bu sefer o da yetersiz kalıyor..cidden bunalım durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 totemic abartı ama en azndan long bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bisi Demiorum.. Haklısın.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 minor combo yap yetmezmi manan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abii warrior diyon yeni gördüm gelmeden çak bi styx mana içsin sen o ara bi styx daha dumur olur zaten styx kullanmayan archerın işi zor çok deli bi skill bence. +okcu party adamı solo yapman için azıtık bi archer olman lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ustune gelirken ilk styxi at.. o mana basana kadar 5 tane acid i patlat dibine ondan sonra 2 tane 5li at bak noluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sırf arkadas warrior kesmek istiyo diye oyuna bi item sokmak sacma bence ap+2000 olan bi suru archerın turemesiyle oyunda denge falan kalmaz bence ayrıca warriora 400 vurman gayet normal o classın en buyuk ozelligi defansı illaki kesmek istioysan sp defans tak yetenegini konustur derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ıtemlerim emanette suan.. en kısa surede.. 1v1 videosu koyucam bikactane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abicim illa archer mi olcan .asasin ol bide onu dne:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 asasin yada archer farketmez.. bitane rogue itemlerini dizene kadar ikitane warrior dizersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @Stuner_Cypher Okçu minör kombo yapamaz. Atış sırasında minör basamassın sin gibi. Yeni patchle bunu konu düzeltilecek. Ayrıca skiller korkunç mana yiyor. Lvli macroyla kastığın için okçu konusunda tecrübesiz kalmışsın sanırım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadoka Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben Ib +7 kullanıyorum, gerçekten bi class daha yukarda bi bow a ihtiyac var : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 arkadaşlar arkadasın saydıgı siege bow battlebow bıde totomic bowun resmını bır yerden temın edebılırmıyız ? herkes bahsedıor ama ben görmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar