Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KoRn New Single!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Did My Time
tomb raider 2 soundtrackten
kazaa da mevcut[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life !
To all these greedy people trying to feed on what is mine !
You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind !
I know it's time to leave these places far behind...

Mesaj tarihi:
kazaa dakilerin hepsi fake

netten çekebilirsiniz ancak 1 dolar..[hline]
Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki:
şap map hikaye, terlik şahane...

Mesaj tarihi:
şu korn u sevmedim sevemedim... Neyse dinleyene karışmam. (bi tek thoughtless güzeldir ona bişey demem ama müzik zevkime hitap etmiyor galba)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
ya ben hardcore severim aslında ama korn dinleyemiyorum bi türlü, vokalin sesi iğrenç geliyor. alone i break güzel ama yine de death metali tercih ederim.[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline

Eldarion @ FRP-Tr
infected @ prodigy clan
Mesaj tarihi:
nesi hardcore ilk albümün ?

oradaki gitarlara efekt koy öbür albümlerden farkı kalmaz[hline]
Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki:
şap map hikaye, terlik şahane...

Mesaj tarihi:
abi bak 4. ve 5. albüme çoğu parçada nakaratı çalıyolar diğer yerlerde efekt le garip garip sesler çıkarıyolar 1. albümde yok öyle bi olay nakarat la aynı şekilde sözler bazı parçalarda ardından solo gibin bi kısım ha dersin biohazard hardcore korn da neymiş eywallah ama linkin parkla felan da aynı kefeye koymam ben şahsen[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
korn a hardcore diyen birine hiç laf anlatasım yok kusura bakma
hardcore un ne olduğunu öğrenip korn un ne yaptığını da kavrarsan anlatırım bi ara belki[hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead

Mesaj tarihi:
fear factory düpedüz metal
bi ara cyber metal diolardı
sonradan türü yapan başka grup olmadığından vazgeçtiler galiba lol[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya?

Mesaj tarihi:
abi arcane şöle diim hardcore = korn die bilinir böledir ezik bizkit faln artık rap kor mu desem bilmiorum..old school hardcore la karıştırma 2si farklı korn = hardcore abi[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
hah yani kornun bunlardan farkı neki? gerçi staticx birazda industrial kaçıyo ama olsun :) oldschool hardcore olaıyna gelince biohazard ın bi şarkısı vardı unuttum adını melodi direk trash solo felan var onlar çıkar geriye kalan şey hardcore dur bence onların birleşimi değil[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar
hardcore deyine agnostic front
suicidal tendecies(metallicanın yeni bassçının eski grubu)
biohazard
akla ilk gelenlerdendir daha var da bu kadarı eterli
korn un türünü hardcore deildir.
aslında numetal de deildir.
non serviam da yazdığı gibi alternative metal dir.

ayrıca klibi çekmek için www.videopimp.com
Mesaj tarihi:
klibi ne zaman çekildi yahu korn.com a baktıydım geçen gün birşey yazmıodu orada

şarkının kendisini nerden bulurum ?[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya?

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şarkı hoş
ama bi camel song un tırnağı bile olamaz veya kick the pa veya sean olson :D[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Mesaj tarihi:
ilk başta hoş geldi ama cidden çok ii
ztn nedense ilk dinleyişte ben anlayamıyorum korn şarkılarını
2-3 defa daha dinlerim her zmn[hline]E-F-F-E-C-T
A smooth operator operating correctly
Mesaj tarihi:
said:
infected, 09 July 2003 14:09 tarihinde demiş ki:
ya ben hardcore severim aslında ama korn dinleyemiyorum bi türlü, vokalin sesi iğrenç geliyor. alone i break güzel ama yine de death metali tercih ederim.[hline]http://www.frp-tr.net
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline

Eldarion @ FRP-Tr

korn hardcore deil!!!
infected @ prodigy clan
[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott weiss ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Mesaj tarihi:
korn'un bütün albümlerini dinledim ve hardcore'un alası, siz nederseniz deyin. fear factory endüstriyel metaldir bu arada. korn'u sevmememin nedeni vokalin o iğrenç sesidir, radical noise fln gibi grupları severim (radical noise - make a wish albümündeki burn a fire şarkısını bi dinleyin süper)[hline]http://www.frp-tr.net
Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
molpedin varmi ?

• Yeni Oluştur...