arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Did My Time tomb raider 2 soundtrackten kazaa da mevcut[hline]To all these meaningless feelings I can't deal with in my life ! To all these greedy people trying to feed on what is mine ! You've got to feel your hunger and stop fucking with my mind ! I know it's time to leave these places far behind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 fake yiye yiye bi hal oldum lol bee[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 kazaa dakilerin hepsi fake netten çekebilirsiniz ancak 1 dolar..[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şu korn u sevmedim sevemedim... Neyse dinleyene karışmam. (bi tek thoughtless güzeldir ona bişey demem ama müzik zevkime hitap etmiyor galba)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ya ben hardcore severim aslında ama korn dinleyemiyorum bi türlü, vokalin sesi iğrenç geliyor. alone i break güzel ama yine de death metali tercih ederim.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Eldarion @ FRP-Tr infected @ prodigy clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 infected ilk albümünü denedin mi korn un? ben issues dan basladım sırayla geriye doğru geldim dinledikçe daha da sevdim, korn un ilk albümü cidden süper yani dinlemediysen dene :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 korn hardcore değil o yüzden sevmemişsindir[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ilk albüm hardcore bence seversin onu :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 nesi hardcore ilk albümün ? oradaki gitarlara efekt koy öbür albümlerden farkı kalmaz[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi bak 4. ve 5. albüme çoğu parçada nakaratı çalıyolar diğer yerlerde efekt le garip garip sesler çıkarıyolar 1. albümde yok öyle bi olay nakarat la aynı şekilde sözler bazı parçalarda ardından solo gibin bi kısım ha dersin biohazard hardcore korn da neymiş eywallah ama linkin parkla felan da aynı kefeye koymam ben şahsen[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 korn a hardcore diyen birine hiç laf anlatasım yok kusura bakma hardcore un ne olduğunu öğrenip korn un ne yaptığını da kavrarsan anlatırım bi ara belki[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hardcore diyince aklına gelen ilk gruplar nelerdir peki? öğreniyim ne olduğunu hardcore un[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Radical Noise? Fear Factory? Raging Speedhorn?[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 fear factory düpedüz metal bi ara cyber metal diolardı sonradan türü yapan başka grup olmadığından vazgeçtiler galiba lol[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 abi arcane şöle diim hardcore = korn die bilinir böledir ezik bizkit faln artık rap kor mu desem bilmiorum..old school hardcore la karıştırma 2si farklı korn = hardcore abi[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 be bi kere unuttum ama linkin parktı galiba onu çekiyodum röportaj çıktıydı lol :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hardcore a ornek verceksek ill nino static x slipknot olabilir sanırım..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hah yani kornun bunlardan farkı neki? gerçi staticx birazda industrial kaçıyo ama olsun :) oldschool hardcore olaıyna gelince biohazard ın bi şarkısı vardı unuttum adını melodi direk trash solo felan var onlar çıkar geriye kalan şey hardcore dur bence onların birleşimi değil[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 arkadaşlar hardcore deyine agnostic front suicidal tendecies(metallicanın yeni bassçının eski grubu) biohazard akla ilk gelenlerdendir daha var da bu kadarı eterli korn un türünü hardcore deildir. aslında numetal de deildir. non serviam da yazdığı gibi alternative metal dir. ayrıca klibi çekmek için www.videopimp.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 klibi ne zaman çekildi yahu korn.com a baktıydım geçen gün birşey yazmıodu orada şarkının kendisini nerden bulurum ?[hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 şarkı hoş ama bi camel song un tırnağı bile olamaz veya kick the pa veya sean olson :D[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ilk başta hoş geldi ama cidden çok ii ztn nedense ilk dinleyişte ben anlayamıyorum korn şarkılarını 2-3 defa daha dinlerim her zmn[hline]E-F-F-E-C-T A smooth operator operating correctly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bende ilk dinleyişte alışamadım her zamanki gibi bu arada... http://www.megagames.com/news/html/movies/tombraiderthecradleoflifemusicvideo.shtml :D[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: infected, 09 July 2003 14:09 tarihinde demiş ki: ya ben hardcore severim aslında ama korn dinleyemiyorum bi türlü, vokalin sesi iğrenç geliyor. alone i break güzel ama yine de death metali tercih ederim.[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Eldarion @ FRP-Tr korn hardcore deil!!! infected @ prodigy clan [hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infected Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 korn'un bütün albümlerini dinledim ve hardcore'un alası, siz nederseniz deyin. fear factory endüstriyel metaldir bu arada. korn'u sevmememin nedeni vokalin o iğrenç sesidir, radical noise fln gibi grupları severim (radical noise - make a wish albümündeki burn a fire şarkısını bi dinleyin süper)[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki: molpedin varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar