Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mause Aldım - Uyus Oldum Gibi :/

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

ben gittim 53 ytl ye, Logitech® MediaPlay Cordless Mouse aldım..

Package Contents:
Logitech® MediaPlay™ Cordless Mouse
Wireless mini-receiver
Desktop USB stand
CD with SetPoint® software
Installation guide
USB to PS/2 adapter
Two AA batteries
Three-year limited hardware warranty
------------

hı neyse ben sorunuma geliim.. Ya ben bunun bu şeker mavi ışıkları hep yanıo sandıydım. Ama yanmıo. böle sadece medya tuşlarına basınca 2-3 sn lik yaıo sonra sönüo. uyus oldum. Benim klavyem mavi ışıklı fln, ondan bunu da böle aldım. Aman bu sadece canı istediinde yanıo :( kulanan ya da bilen varmı böle ışıını paso yakmak için ne yapmalı?

[ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:54 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

keşke almadan önce sorsaydın da alma deseydim :D

aldım ve bir kenarda duruyor. hatta o kadar kenarda ki iki gün önce aradım ve bulamadım.. hem ele tam oturmuyor gibi, hem hareketleri hassas değil. daha önce kablosuz fare kullanmamıştım, belki de ondandır, ama şu var ki, daha önce kullandığım kablolu optik farelerin neredeyse hepsi daha kolay kullanımlı geldi bana. sadece bunun ayarlanabilir 4-5 tuşu var, o güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

ya alıp da kullanan herkes attım sattım muhabbeti yapıo mu maas için.. allaşkına 53 milyon az da diil :( bi kötü oldum bi fena oldum anlatamam.. ama bana ii gibi gelio.. assdında ele tam oturumuo.. artık zenci eline göremi yapmışlar neyse.. parmaklarım az geride klıo. butonların sonuna doğru tıkladıım için randıman alamıorum.. neyse anladınız işte siz..
Sosyal ağlarda paylaş

yok o sorunu hallettim. bi mouse pad aldım.. altı masya yapışıo vantuz misali. üstü de böle garip bi plastik.. maas yaa gibi kayıyo :) yannız şu aralar en uyuz olduum şey: bir soru ekranı çıktıında fare imlecii otomatik olarak evet e atıyor. ben de eski alışkanlık maası o tarafa hareket ettiriorum bu sefer allah geri getir fln böle kamyon direksiyonu gibi kasıorum. bazen de gayri ihtiyari bası veriyorum olmadık bi dosyayı siliorum tey allam :(
Sosyal ağlarda paylaş

hala bulabilirseniz mx300 alacaksiniz bulamazsaniz razorback alacaksiniz onu da bulamadiysaniz mitsumi nin noname farelerinden alacaksiniz bunu da bulamadiysaniz fareye para vermeyeceksiniz . a4 tech in fareleri de ele fena oturmuyor aslinda ama lazerlileri dandik onun da .

velhasili teknolojik aletlerde yanarli donerli modellerden uzak duracaksiniz .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...