Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben gittim 53 ytl ye, Logitech® MediaPlay Cordless Mouse aldım..Package Contents: Logitech® MediaPlay™ Cordless Mouse Wireless mini-receiver Desktop USB stand CD with SetPoint® software Installation guide USB to PS/2 adapter Two AA batteries Three-year limited hardware warranty ------------ hı neyse ben sorunuma geliim.. Ya ben bunun bu şeker mavi ışıkları hep yanıo sandıydım. Ama yanmıo. böle sadece medya tuşlarına basınca 2-3 sn lik yaıo sonra sönüo. uyus oldum. Benim klavyem mavi ışıklı fln, ondan bunu da böle aldım. Aman bu sadece canı istediinde yanıo :( kulanan ya da bilen varmı böle ışıını paso yakmak için ne yapmalı? [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 15:54 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 mouseware'den ayarlayabilirsin belki. bir de logitech'in sitesinden indirilen ayrı bir program vardı tweak yapan, ama sadece mx motorlular için olabilir. belki seninki için de vardır. bir bakın logitech.com'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 tweak ne ? :( edit: şu an yüklü driver 2.12, ben sitesinden 2.47 driverını indiriorum.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:10 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ince ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 keşke almadan önce sorsaydın da alma deseydim :D aldım ve bir kenarda duruyor. hatta o kadar kenarda ki iki gün önce aradım ve bulamadım.. hem ele tam oturmuyor gibi, hem hareketleri hassas değil. daha önce kablosuz fare kullanmamıştım, belki de ondandır, ama şu var ki, daha önce kullandığım kablolu optik farelerin neredeyse hepsi daha kolay kullanımlı geldi bana. sadece bunun ayarlanabilir 4-5 tuşu var, o güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya alıp da kullanan herkes attım sattım muhabbeti yapıo mu maas için.. allaşkına 53 milyon az da diil :( bi kötü oldum bi fena oldum anlatamam.. ama bana ii gibi gelio.. assdında ele tam oturumuo.. artık zenci eline göremi yapmışlar neyse.. parmaklarım az geride klıo. butonların sonuna doğru tıkladıım için randıman alamıorum.. neyse anladınız işte siz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bir de hareketleri toplu farelerinki gibi biraz. inatçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok o sorunu hallettim. bi mouse pad aldım.. altı masya yapışıo vantuz misali. üstü de böle garip bi plastik.. maas yaa gibi kayıyo :) yannız şu aralar en uyuz olduum şey: bir soru ekranı çıktıında fare imlecii otomatik olarak evet e atıyor. ben de eski alışkanlık maası o tarafa hareket ettiriorum bu sefer allah geri getir fln böle kamyon direksiyonu gibi kasıorum. bazen de gayri ihtiyari bası veriyorum olmadık bi dosyayı siliorum tey allam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 fare ayarlarından kapatılıyor o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: bu sefer allah geri getir fln böle kamyon direksiyonu gibi kasıorum Anca bu kadar güzel tasvir edilebilirmiş yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende de aynı mousedan var :D benim bildiğim onun özelliği o, paso yanmaz ışıkları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 2-3 dakika maas ne diye düşündüm Düzgün yazın yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Logitech MX518'imi hem tek gecerim hem de cok seviyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 anoo bende de mx518 var hantal biraz ama randimani iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 hala bulabilirseniz mx300 alacaksiniz bulamazsaniz razorback alacaksiniz onu da bulamadiysaniz mitsumi nin noname farelerinden alacaksiniz bunu da bulamadiysaniz fareye para vermeyeceksiniz . a4 tech in fareleri de ele fena oturmuyor aslinda ama lazerlileri dandik onun da . velhasili teknolojik aletlerde yanarli donerli modellerden uzak duracaksiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 mx310 u cok seviyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 razorback çok hafif, ben beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 tek geçmek diyorsanız g5 derim. lazer ve ağırlık ayarı ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ağırlık ayarı ne ise yarıyor? Balans ayarı gibin mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 pro işi onlar, biz anlamayız =p. ben de mx510'umu çoooook seviyorum. her ne kadar logosu silindiyse de hala yaşıyor.. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 23:36 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Aynen ben de uzun süredir mx510 kullanıyorum çok memnunum. Tek kötü yanı tuşların arasına kaçan tozlar çok belli oluyor ve temizlemesi zor. Ama olsun o kadar da. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ben de mx310 kullanıorum gayet rahat ama 1. avcumun içine gelen logosu silindi 2. tusların arasına giren tozlar kıl edio :) 3. mouse ana tuslarında kir tabakası oluo cok kullanınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 g5 tüfenk degil mi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 toplu kablolu çift tuşlu ve tekerlekli eski bir mouse kullanan biri olarak yalan bunlar diyorum hiç uğraşmayın ağırlık ayarı balans miktarı tampon çiziği boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar