Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Structure Maintenance Fees are being turned back on Tuesday April 4th

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
On Tuesday April 4th, 2006, structure maintenance fees for all player owned structures will be turned back on.

Please take a moment between now and next Tuesday (April 4 th ) to double-check the maintenance status of all your structures.

......

beyler, bayanlar(görünürde yok ama ...)
madem bu oyunu oynuyoruz veya bu oyunu takip ediyoruz. en azından buraya şu anki oyun hakkında dha bilgilendirici şeyler yazalım.. veya gelişmeleri adım adım takip etmeye çalışarak birbirimizle haberleşelim. madem paticik gibi bir forum sitesi var. ve gayet de başarılı bu konuda. En azından benim bildiğim en iyisi bu..
Şu anki oyun sistemi tamam belli... soe bu NGE sisteminide değiştirecek. Buna kimse " yok aga bu sistem böyle gider.. "" diyebilirmi... en azından biz türkler burada şu anki sistemdeki en ince ayrıtı ve notkalarını buraya yazalım.. açıkkapıları.. ne bileyimm. birbirimizi bilgilendirelim... güncel bilgileri yazalım....
tamam geyik de yapalım fakar yaparken ciddiyetimizi de koruyalım...
.
.

pub 28 i test center da oynuyan varmı?
nasıl?

ulubatli
Mesaj tarihi:
ulubatli baba...
hemen ne yap ne et alt charını lvl61 yap sonra bana haber ver..cursed shard questinde hata var..10 dk da 100k xp repaitble aliosun...anca bunu söliyebilirim sana..

ilgilenenler oyunda bana tell atsın yada burda yazsam olur mu acaba..birisi sonra soeye söleyip nerf getirtmesin..

2ac.cyi lvl 65 yaptım haftasonu lvl55 den..haftasonuna lvl 90in işallah..
Mesaj tarihi:
ya banada sepphia söledi..

gidiosun lvl 61 olunca mensixte cursed shard questini alıosun..ilk wpsine gidiosun ama işyerindeyim wp veremiycem.. orda mavi bi ekran gelio bi tulrus sana saldirio hiçbişi yapmadan 2. wp ye (sua anda veremiom ama allakhamazamdan bakın 1 de bakın) gidiosun gene mavi ekran çıkıo..sonra 5-8 dk arası bi zaman geçio..o arada ister ölün ister dolaşın..sonra zınk die quest tamamlanıo..xp kazanıosun ama questi tamamlamak için kantinadaki elemanla k o n u ş m u y o r s u n u z .buraya dikkat konuşursaniz quest tamamlanır..ilk önce j yapıp questi siliyorunuz..sonra tekrar gidip questi alıtyorsunuz..1 saatte 500k xp kazanıosunuz..valla uslee yı 1 günde 61 den 70 yaptım..siz düşünün..
Mesaj tarihi:
yalniz bu quest pub28 ile nerflenio elinizi cabuk tutun..

Trials of Obi-Wan: The Cursed Shard: You must now complete the entire quest series to earn experience points for this quest.
Mesaj tarihi:
istedigi kadar nerflesin..yeni tulrus xplerini gördünüz mü?
1700 xp verio lvl80 biş tulrusa..
canavar gibi..
ama tabi 15 dkda 100kda iyi valla :)
ben lvl71 oldum...işallah haftaya gelirde 1 hafta daha kasarım lvl90 olurum tam olarak
Mesaj tarihi:
camoka simdi sana mesaj atacaktım. ama bu 27.9 la exp arttı gib. yanıma sağlam bir adam alırsam da levelimi arttırabileceğim gibi. veya kendi levellerimden birini bulup ve danscçı buff alıp exp da kasabilirim...
.
.
.
kızacam valla ha. bu eşşoğlular sildikleri. nerfledikleri. $#@@½$ ettikleri ... herşeyi yavaş yavaş... (daha önce de birisi demişti bak siz ağladınız bizde istedikleriniz size veriyorz..) nimet miş gibi geri getiriyorlar gibi..

ulubatli
  • Yeni Oluştur...