beybin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 mızıka aldım , çalmak istiyorum , kendimi geliştirebileceğim önerilere ihtiyacıM var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mizeekhachee.com da tablar var bi dene bakalım.. [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 16:35 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mizikhadji.com da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bide meezekchee.com var mızıkçı yani mızıka calan kimseye mızıkçı denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Elektro gırnata çalıyorum ben Eternâl de synthisyzic tef ini alırsa bi grup kuralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=148993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 önce aramaya sonra elvyn'e emanet ol beybin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kadıköy bahariye'de ufak cocuklar var agzında mızıka elinde darbuka. git onlardan ögren :p bak şimdi geldi aklıma bi ara benim pederi de döt etmişti bu cocuk. konuyla bi ilgisi yok yine de anlatayım yürüyoz boğaya dogru bi dükkanın önünde ufak cocuk mızıka calıyo babam da pek meraklıdır mızıkaya "kuu vak vak vak" şarkısını falan süper calar , neyse gitti cocugun yanına biraz da şakayla karışık "konya havası çalabilir misin" dedi, hemen arkasından çocuk başladı döktürmeye. peder de yapıştırdı parayı tabi, biz yerlerdeyiz ailecek. o gün bu gündür her geçtiğimizde para atarız çocuga. ama helal olsun dilencilik değil bana göre yaptıgı. sonuna kadar hakediyo. bişeyler yapıyo da kazanıyo :) allah yardımcısı olsun. neyse uzattık. sana başarılar mızıka hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar