asterix Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok mu severdiniz bıyıklarını.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben ibo sevmem ama senin adına üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ibo bıyıklarını niye kestirdi son dakka uçan kuştan aldığımız bilgiye göre yep yeni bir filim cevircek olan ibo filimde gay rolünde urfalı bir musiki üstadını canlandırcakmış .eee ne diyelim yakışır ibooo birasda gecelere dalalım diyoruz ve vs vs vs vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 APUAHAUHAUAHAUHAUHAUAHAUHAUAHUAHUAHAUA çıplak ibo :D asuahuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 afedersiniz ham gibi olmuş suratı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 her haliyle yakisikli adam , ne yapsa yakisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 adam iyi bikere laf etmeyin boşuna bikeresinde programına katılmıştık orda bizim aile dostu çalışıyordu bana peçete imzalayıp vermişti hatta üstünde şey yazıyor 'gizemciğime sevgiler ibo abin' bide çi köftesinden yemiştik ben seviyorum ayrıca şarkıları da güzel ve anlamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 said: 'gizemciğime sevgiler ibo abin' Her pecete imzalayan iyi mi oluyo ? Al o zaman ... *Pecete imzalar, cizeme sevcilerle iyfan abin...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 nalakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende imzalarım peçete ne varki bunda.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 peçete imzalayabilirsiniz. peki ibo olabilir misiniz? lütfen arkadaşlar.. lütfen! hassasım bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 geceler boyu ağladım neden ibrahim tatlıses olamadım diye , haklı ivi bu konuda lütfen asdkjashfk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hauhauhau=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kim magrada dogup `giravat febrikasi actim, vallahe eyi i$liyor... Assena henim benim olacahtir` demek istemez ki? Ivy, ezme bizi bu konularda piiZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hanginizin siseyle bi muhabbeti oldu? hanginiz cig koftede durumde ve lahmecun da kral? hanginiz de o karizma var? hanginizde o ses var ? popstar yarismasinda juri olabilecekmisin? adam 1 numara tartismaya gerek yok , 2 hatunu topugundan furdurdu .. siz yapabilirmisiniz? sahsen onun izinden gidicem , idolum ibrahim ustad . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bıyığın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yok yeni kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Yeaindim derelerine bülmem nirelerine Geaytan biyıhlarimi sursem nireleraerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 perfi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 reha muhtara benzemişşşşşş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 parlak olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 annemin tepkisi direk --->> g.t gibi olmus tipsiz herif annemede kalıtıyorum valla.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bıyıksız fatih terime benzio.ama surat olarka gözler falan değil. ii yapmş.benimde sakallar uzadı gitti malum vize haftası.bedevi olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 whah görmemiştim iyi oldu :)) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 ibo ne ki bıyığı olay olsunn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar