Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sp farmdan sıkıldım Ne Yapsam Acaba?


_catastrope_

Öne çıkan mesajlar

Yeni char açtım lvl 15 im şu an ve 1400 sp var. Bandit bowman görevinide yaptım ve bi sonraki görev lvl 16daydı sanıırm yada 17.

Herneyse, şu an mastery skill lvlım 6, yaratıklardan maximum spyi almak için farkı 9 da tutuyorum. Fakat artık cinnet geçirmek üzereyim. Bandit archerlarda genelde sp kasıyorum ve tanesinden yalnızca 28 exp geliyor. Tabii bunun nedeni sp farm modunda olmam yani amstery skillimin düşük olması. Fakat takdir edersiniz ki insan binlerce sp toplamanın yanısıra birazda lvl atlamak istiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Yani şimdi skilleri lvlıma kadar dağıtıp sonra ilerde bi yerde yine mi sp farma başlamalıyım? Yada birazcığını saklayıp sp farma devam mı etmeliyim?? Yada yine böyle ıkına sıkına lvl atlıyıp ilerki lvllarda sp konusunda rahat etme metodunu mu uygulamalıyım??

Görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada yardımcı olurmu bilmem ama ice archerım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 16 ya kadar 28 exp alarak atlamaya karar verdim böylece yaklaşık 2000 spye falan ulaşırım sanırım. Daha sonra lvl 16 da kullanabiliceğim + bi bow var, birazda skill açıcam yani aradaki farkı 5 e falan düşürmeyi düşünüyorum. Olmdaı yine aradaki farkı 9 a çıkarabilirim nasılsa daha lvlım oldukça düşük.Yinede tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok dru etmem :) Aslında sp farm yapan bi char görmüştüm lvl 30 falandı ve 36k sp vardı resmi bulabilirsem koyarım. Tabii nasıl bir bunlaımla kastı orasını bilmiyorum :) Daha ne yapıcağıma karar veremedim. lvl 16 ya kadar bu sp farm modunda kalıcağım kesin ama sonrasında cinnet geçirip tüm spleri dağıtabilirm :) sen ne tavsiye ediyosun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kastettigim en yüksek levela gelene kadar (70) experience rush la, sonra zaten istedigin kadar sp toplayabilirsin. senle aynı sürede ba$layıpta sp farm yapmayan biri sana 10 level fark taktıgında senin ona taktıgın 20k sp adamın seni tek koyu$ta bayıltmasına engel olamıyor malesef
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...