dunno Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yürüyen yağmurların dökülen adamıyım ben. kucağının sarılmasıyım. bir ısırığın elması.. sıcak bir duş gibiyim vücuduna. sakin... bir düşüm sana. ta ki... ne zaman cevaplar bulunur, cazibesini yitirir soru. en son bulursun aradığını. aramazsın bulunca. ben istiyorum ki.. sen hep beni ara. bul beni yine ara.
beybin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 güzel:) son bölümünü beğendim özellkle=)
Romario Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 çok güzel en sevdiğim şiir dosyamda yerini aldın :D
malik Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 cevaplar bulunur cazibesinin yitirir soru. pek yitirmio cazibesini cevabını bulsa da sorular. eline sağlık.
somebody Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 güzelmis. sonu daha bir güzel gerçekten.
sir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 çok güzel, kısa ve öz olmuş. ve kesinlikle cazibesini yitirir soru, cevabı bulunduğunda :)
Öne çıkan mesajlar