can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Dyna +1 Ciroz rules derim ben..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hatta maçı yapıyosak 90 dk ayarlarız kaparo yatırmakmış gitmek ayarlamakmış sorun degil evet deyin hafta sonu bi gün belirleyelim hemen yaparız :) 20,09,2003 cumartesi günü saat 18-19,30 maçı ayarlasak uyarmı burda ? cevapları alalım ona göre saha belirliyip 5. maç için topic açalım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ahaha.. Babamin dogum gününü biliyorum. 20 ocak. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya benım en son kaleden kaleye attıgımı sdaydıkmı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya be napıyım adamlar ım kazsızı yaptı herseferınde bo$uma geldı :p benım yerım sol kanat ben caktım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Çarşamba günü istanbul a geliyorum. Ayın 20 sinde maç yaparsanız, gelirim izlemeye / oynamaya / hakemlik yapmaya. :) hadi bakiim[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: UrZa, 14 September 2003 01:22 tarihinde demiş ki: Phalanx: bekleneni veremedi ama çok iiydi Apex: gayet ii oynadı ama çok etkili değildi [hline] Urza bu ne melem bi kavram çatı$masıdır? :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 urza nın sux oluşunun bi başka kanıtı daha :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 windowsu göçmüş herhalde :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: -Melancholy-, 14 September 2003 12:40 tarihinde demiş ki: Ahaha.. Babamin dogum gününü biliyorum. 20 ocak. :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] aaa babanla doğum günümüz aynı, belki yaşıtızdır, baban kaçlı ?? :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 urza çökmüş[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kesin yasitsinizdir. 1961'li. :D O zaman 20 ocak 2004 tarihinde paticik hali saha maci version 9.0'i oynamaya davet ediyorum sizi. :P[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 phalanxla bızde maç yaptık metalno buluşmasında adam yeşil t-shirt giymişti tam nijeryalı forvet o geldi aklıma koptum[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 maç karşıda olursa zaten dersanem falan var ben büyük ihtimal gelemem anca cuma olursa olur ı-ıh hatta o da zor zaten anadolu yakasındakilerin bi çoğunu karşıya uydurmanız zor kaç kişi var ki o taraftan maksimum 3-4 sanırım !?!? yeni bi kadro kurmanız gerekli ordaki maç için yani şahsi görüşüm bu tabe .. adamları ikna ederseniz de saygı duyarım eheh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bu arada topu patlatan urza'dan 150 milyon falan talep ediyorum arkadaşlar, haklıyım değil mi ? :) (kendileri hani dışarı atmıştı ya topu tam güllerin arasına patlamış işte)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 para falan deil o topu ver urzaya yenisini alsın versin üstünede imzasını atsın topun degeri artsın :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 urza'ya söyledim ama tın, herif özür bile dilemedi be. arkadaşıma ne dicem ki ben şimdi of be.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 O zmn para toplayıp yeni top alalım sabo ya paticik olarak, maç haftaya olsun bari para da hemen toplanır zor durumda kalmassın hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 oldu adamın 7,5 milyarı var topu dışarı attı ben ödeyecem parasını başka ? ehue[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: UrZa, 15 September 2003 18:48 tarihinde demiş ki: hızlı vursam neyse o vuruşla anca 2 adam bayıltırdım.[hline] şu an güldüğüm gibi bi efekt bulamıyorum ya da herangi bi smiley[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 dyna ne maçı be? ben gelmedim yahu. ben diye telefonla arayıp durduğun adamdı o, ehoe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 ahah o olayı bi anlatayım bilmeyenlerde öğrensin nası rezil olmuşum :) simdi efendim evden cıkmadan sabo msj attı bana bombaci da geliyo kadıköy iskeleye onu al ole gelin dedi telefonunu verdi bombacinin ama ben 0555 yerine 0535 yazmışım sonra kadıköy de indim deniz otobüsünden ve aradım bi adam cıktı sesi bi acaip konuşması falan ne bilim hafif kromsu böle bi yanda nkendi kendime şansa bak gene kronun biri cıktı netten diye düşünürken adam a nerdesin falan diye sormaya basladım sesimi duyamıyomuş otobüsteymiş 2 dk sonra ara dedi 2 dk sonr aaradım inmiş otobüsden nerdesin dedim kadıköy otobüs durağındayım dedi ha oke dedim şimdi altıyolu biliyomusun dedim orda yapı kredi bankası var hemen başında oraya gel ordan gideris falan sen kimsin adın ne dedi dyna ben dedim anlamadım dynamick dedim anlamadı baktım olcak gibi degil diyarbakırın d si yozgatın y si diyorum ben adam bi anda adın dinamik mi yani dedi bende şey adım deil nickim dynamick dedim sonra buna üstümde mavi eşorfman ve kahverengi şapka falan var dedim herifte sen beni matbaa içinmi aramıştın dedi bende ne matbaası? falan oldum sonra yok maç için aramıştım dedim, adam da ozaman yanlış aradın herhalde kardeş ben maç yapmıyom dedi bende yapı kredi önünde bu herifi beklerken (ki aramızda max 2-3 dk lik mesafe var herif bana dogru yürüyordu kesin) adamla yüzleşip 2 katı rezil olmadan bankadan boğa arasındaki yokuşu son hız cıktım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 zuhauhahauhauhauhauhhaua manyak abii dynaa[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 bu arada üstü telle kapanmış bir sahada oynayalım urza gelecekse yine. bir de kabul etmeniz imkansıza yakın olan bir rica: maç avrupa tarafında olsun. kesinlikle bu taraftakiler daha ucuz. 65 milyona kumlu sahada oynadık resmen. kumlu yahu. kalecileri haşat etmek için yapılmış o saha, sanırım geçen sene de oynamıştım orada yine bir sürü yara bere sahibi olarak eve dönmüştüm. bi de bu maçta eldiven de yoktu, ellerin haşatı çıktı. sol el 3, sağ el 2 yara. dizlerdeki koskoca yaralar da cabası. ayrıyetten yere düşünce aşırı acıtıyor, bir ara yan kaburga kemiklerini kırdığımı zannettim. bu kadar can acıtan bir saha olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Avrupadan da maçlara gelen 5-6 kişi var. Bari 1 maç avrupa 1 maç asya yapalım. Burda çok daha iyi halısahalar, ve daha ucuz, ek olarak taxim yaparız maç sonunda bööle geldik 2 koştuk, top tepip gittik havası olmaz..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar