Milo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 paticikden baska bir foruma bakmayanlar için bir tavsiyem var; http://www.oynasana.com/forum/m252937 arkanıza yaslanın ve tıklayın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 öldüm bittim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Of of of! Türkçe konuşmayı bilmeyen türkler topluluğu! Çocuklarımızı okula mı gönderiyoruz yoksa dağa mı belli değil. Dolandırıcılık yapmaya çalışıyor ama o kadar berbat uyduruk bir şekildeki aman allahım...Başta gülücek gibi oldum. Hakkaten konuşmayı beceremeyen bir toplumda olduğumuzu farkedip üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi nerden buldun bunu yaf digre başlıklar daha da bombaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 xD aga ben 132e kasıyoruym bu gece aga benim şarklarımın tırtıkları gitti aga benim piçakları nerede sivriltecem ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 :yarılıpdüşüpdebelenerekbayılansmile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: coolmakro Oyuncu 13 Mart 17:18 %0 BEYLER HAZIR YERİ GELMİŞKEN SORUYIM UYDUĞUMA GÖRE LWL 70 OLUNCA DC OLUMUŞSUN YANİ OYUN SENİ ATIOMUŞ SINRA ADAMIN (CHAR) GİDİOMUŞ YANİ OYUN SENİN İÇİN BİTİO DOĞRUMU ???? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İlk Mesaj "lvl 72 assassin üstü chitin shell elinde +9 ar shard ı çektim dex 9 takılar war alan warsa oyunda para 2milyar 700 m" Sonra cevap: lvl 70den sonra bug var exp bar %100.00 %100.01 dıe gıder asla lvl atlamazsın ama pre. olursan devam edebılıorsun dıe bılıorum OYUNDA LVL 72 CHARACTER YOK!!!! kımseyı keklemeye calısmayın alibabanın bu durum üzerine msjı anderil arkadaş çok haklı . japon serwerin de oynuyorum we bugün 73 oldum agalar.şu anda party deyim.kasıom.agalar diezde bi adamım war.normal knıght ta oynuom ben onu.lvl 41 ____ali____12____ nick i .kasarsanız sewinirim hay Allahım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 72den sonra yeni bi ırk çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 En süperide burası: aga ((polat)) ben yeni oynuyacam .açacam we onu kascam.51-55 yapcam.lvl yüksekse beni kassana.bi aga account wer bre bana.50+ ranger olsa sewinirim aga şimdi sorcan bana:lvl 73 adamın war da ni adam istiosun die. deil mi.aga ben japon serwerinde oynuodum.normal knıght e geçecem onu satıp.çünkü sıkıldım onların arasında.iyi niyetleri war :+9 sahrd ı biri gözünü kırpmadan werdi sen bana güzel bir adam wer 50 + oke? msn: [email protected] weririsen sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 '' kops '' die topic var koptum harbi ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 öldüm ya yazmakta güçlük çekiyorum Agalar 7 yıl uraşıp yarattım bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 abi bu ne yawssss :d.D:D koptum ki ne koptum said: hyr arkadasım ares de bır cok lvl 70 adam var lvl 70den sonra bug var exp bar %100.00 %100.01 dıe gıder asla lvl atlamazsın ama pre. olursan devam edebılıorsun dıe bılıorum OYUNDA LVL 72 CHARACTER YOK!!!! kımseyı keklemeye calısmayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zuhahahah iiki ezik deilim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konu: Agalar yeni oyun buldum:d : silkroadonline agalar adresi weryeim.www.silkroadonline.com çok manyak i oyun.lvl 80 olana kadar oynuon.tawssiye ederimm:d vay agalar vaaaay (yine alibaba agamız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 lol ki ne lol ya diger başlıklar ve içerikleri daha da ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Aga ivi 75 olunca uçan tekme atıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konu: Lvl 76lık warior satılıktır elinde +9raptor +9 chitn shell botts +9 chitn shell gaunlet +9 chitn shell pads +9 chitin shel pant +10 str kulaklık +5 kukry yüzük 2tane satılıktır oyundaki para ile 50milyar charla takas olunur baş vuru için ******************** şu an kafamı duvarlara vurmaktan ne yaptıgımı bilemiyorum kusura bakmayın ben +10 str "KULAKLIK" ve KUKRY yüzük görünce dayanamıyorum hee bide bu var Konu: Istediginizi langırt +7 istediginiz itemi +7 yaparım ne olursa olsun mirage iron bow chitin bow farketmez 1-)şartlarıma gelince bana +7 olmasını istediginiz itemden 3 tanevericeksiniz 2-)ve +7 olmasını istediginiz itemin degerine göre bi para vericeksiniz örn:iron bow 10m +7 yaparım ve mutlaka +7 item, alınca beni unutcaksınız nasıl yaptın lütfen anlat plsss gibi sorular sormayın +7 nizi alın ve bir dahada konuşmayın benle temasa geçmeyin işte +7 item isteyen buraya msj yazsın istediginiz tüm itemler olabilir 3 tane verin 5 dakkada +7 sini vereyim bu kadarına da pes [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 20:59 tarihinde, zonic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bi ara bende yaziyordum bu foruma.. en azından birazcik bilinclendireyim.. diye.. ama bir sure sonra serverda birmilyonotuzucbinkişinin abi ben oynasanaforumdanim bana yardim et kas beni bilmem ne demelerinden sonra.. biraktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 8 13 yas arası bebelerde orda eylenio naparsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar