Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ko forumları =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Of of of! Türkçe konuşmayı bilmeyen türkler topluluğu! Çocuklarımızı okula mı gönderiyoruz yoksa dağa mı belli değil. Dolandırıcılık yapmaya çalışıyor ama o kadar berbat uyduruk bir şekildeki aman allahım...Başta gülücek gibi oldum. Hakkaten konuşmayı beceremeyen bir toplumda olduğumuzu farkedip üzüldüm.
Mesaj tarihi:
said:
coolmakro
Oyuncu 13 Mart 17:18 %0

BEYLER HAZIR YERİ GELMİŞKEN SORUYIM UYDUĞUMA GÖRE LWL 70 OLUNCA DC OLUMUŞSUN YANİ OYUN SENİ ATIOMUŞ
SINRA ADAMIN (CHAR) GİDİOMUŞ YANİ OYUN SENİN İÇİN BİTİO
DOĞRUMU ????

O.o

Mesaj tarihi:
İlk Mesaj

"lvl 72 assassin üstü chitin shell elinde +9 ar shard ı çektim

dex 9 takılar war alan warsa oyunda para 2milyar 700 m"

Sonra cevap:

lvl 70den sonra bug var exp bar
%100.00
%100.01 dıe gıder asla lvl atlamazsın ama pre. olursan devam edebılıorsun dıe bılıorum
OYUNDA LVL 72 CHARACTER YOK!!!!
kımseyı keklemeye calısmayın

alibabanın bu durum üzerine msjı

anderil arkadaş çok haklı . japon serwerin de oynuyorum we bugün 73 oldum agalar.şu anda party deyim.kasıom.agalar diezde bi adamım war.normal knıght ta oynuom ben onu.lvl 41 ____ali____12____ nick i .kasarsanız sewinirim

hay Allahım:D
Mesaj tarihi:
En süperide burası:

aga ((polat)) ben yeni oynuyacam .açacam we onu kascam.51-55 yapcam.lvl yüksekse beni kassana.bi aga account wer bre bana.50+ ranger olsa sewinirim aga şimdi sorcan bana:lvl 73 adamın war da ni adam istiosun die. deil mi.aga ben japon serwerinde oynuodum.normal knıght e geçecem onu satıp.çünkü sıkıldım onların arasında.iyi niyetleri war :+9 sahrd ı biri gözünü kırpmadan werdi sen bana güzel bir adam wer 50 + oke? msn: [email protected] weririsen sewinirim
Mesaj tarihi:
abi bu ne yawssss :d.D:D koptum ki ne koptum

said:
hyr arkadasım ares de bır cok lvl 70 adam var

lvl 70den sonra bug var exp bar

%100.00
%100.01 dıe gıder asla lvl atlamazsın ama pre. olursan devam edebılıorsun dıe bılıorum

OYUNDA LVL 72 CHARACTER YOK!!!!

kımseyı keklemeye calısmayın

lol
Mesaj tarihi:
Konu: Agalar yeni oyun buldum:d : silkroadonline

agalar adresi weryeim.www.silkroadonline.com çok manyak i oyun.lvl 80 olana kadar oynuon.tawssiye ederimm:d

vay agalar vaaaay (yine alibaba agamız)
Mesaj tarihi:
Konu: Lvl 76lık warior satılıktır
elinde +9raptor
+9 chitn shell botts
+9 chitn shell gaunlet
+9 chitn shell pads
+9 chitin shel pant
+10 str kulaklık
+5 kukry yüzük 2tane
satılıktır oyundaki para ile 50milyar charla takas olunur
baş vuru için ********************

şu an kafamı duvarlara vurmaktan ne yaptıgımı bilemiyorum kusura bakmayın ben +10 str "KULAKLIK" ve KUKRY yüzük görünce dayanamıyorum

hee bide bu var
Konu: Istediginizi langırt +7
istediginiz itemi +7 yaparım ne olursa olsun mirage iron bow chitin bow farketmez
1-)şartlarıma gelince bana +7 olmasını istediginiz itemden 3 tanevericeksiniz
2-)ve +7 olmasını istediginiz itemin degerine göre bi para vericeksiniz örn:iron bow 10m +7 yaparım

ve mutlaka +7 item, alınca beni unutcaksınız nasıl yaptın lütfen anlat plsss gibi sorular sormayın +7 nizi alın ve bir dahada konuşmayın benle temasa geçmeyin işte +7 item isteyen buraya msj yazsın istediginiz tüm itemler olabilir
3 tane verin 5 dakkada +7 sini vereyim

bu kadarına da pes

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 20:59 tarihinde, zonic tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi ara bende yaziyordum bu foruma.. en azından birazcik bilinclendireyim.. diye.. ama bir sure sonra serverda birmilyonotuzucbinkişinin abi ben oynasanaforumdanim bana yardim et kas beni bilmem ne demelerinden sonra.. biraktim :)
  • Yeni Oluştur...