calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arkadaşlar, başlık açarken obaaaa, süper bu yaaa, harika bir hede, hebele hübele tarzı başlık açmak ne kadar doğrudur? Misal bir konu var, bir icat la ilgili, okuyoruz falan sonra aramaya çalıştığımız zaman bulamıyoruz. Ya da sırf bu yüzden aynı konuda 3-4 başlık açılıyor. evet yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 haklısın yanlış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hic caiz degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilmemki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çok az doğrudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Geri kalan neresi yanlıştır geronimo beyler?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bi şey gerçekten oba süfer manyaq ashmısh olabilir biraz burda takıldım bağyan ama gerisi doğrudur gerçi bu oba süfer lerde kişiden kişiye değişir ...yatsammı ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Lan ne bağyan ı. Yeter, eski icq dönemlerime döndüm diyorum sana. Allallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 sen bana bayım derken ii mi lan ben bağyanım hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Heheheheheh. Geronimo diye bağyan mı olur diyeceğimdir ama sen de bana calimero diye bay mı olur diyeceksin diye demiyorum. Neyse konu dağılmasın. dipnot: Pardon bağyan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o rly? koysun biri hmn [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 01:50 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çok sakıncalı. evet sırada ki gündem sorumuzu alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar