Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 story line'da son durum (315) ise şöyle: 315 son durum invasion işi patladı, olmadı. zuko ekibe katıldı. önce bir ara öfkesini kaybedince ateş bükemez oldu ama baya ancient bi ejderha tekniğiyle toparlandılar. aang ufak ufak ateş bükmeyi öğrenirken sokka ve zuko gidip suki ve zuko'nun babasını kurtardılar. yanlarına bi de yeni potansiyel komik karakter almış oldular. karambolde ty-lee ve mae de azula'yı satıverdi. muhtemelen gaang'e katılacaklar. iroh'dan haber yok, bence 316. bölümün bombası o olacak (olsun lütfen ühühü). zuko'nun annesi de bi yerlerden çıkar mı diye merak etmiyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 315 zuko'nun babası degil sokka'nın babası tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Emaleth said: 315 son durum aang ufak ufak ateş bükmeyi öğrenirken sokka ve zuko gidip suki ve zuko'nun babasını kurtardılar. Zuahaha Ema fail =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 anladın sen onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ulen bende sevindim yeni bölüm çıktı diye böhüe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Çok heycanlı yerde kaldı ya neden böyle abuk subuk final bile yapmadan ara verirler analam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 amerikadaki grev yüzünden? zaten grevin amacı da bu tarz şovların sezon sonu yaklaşırken sıkışmasını sağlamaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yazarlar grevden çıkar elde edebildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yaw iyi de grev bitti, diger diziler artık her hafta cıkıyor, boiling rock'ları beklememizi anladım da niye halen ayda 1 falan cıkıyor ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yazarların çocuğu olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hepsini bitirip topluca vermek istiyorlar bence. ki temmuz demelerinin sebebi de o olsa gerek. iki haftada bir bolum olacagina bir ayda 6 bolum olsun daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Avatar Son Hava Bükücü'nün tüm bölümleri burada mevcut : http://www.basizle.com/articles/2929/1/Avatar-Son-Hava-Bukucu-Bolumleri--Turkce-Dublaj---Online---Tum-Bolumleri-/Sayfa1.html online olarak tr dublaj gayette güsel görüntü kalitesi kaçıranlar , izlememmiş olanlar , bir kaç bölüm eksiği olanlar takip edebilirler buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 of kaldık boiling rock'ta 16'nın gelmesi lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Dregoth said: Yazarlar grevden çıkar elde edebildi mi? aquila said: etti ne etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Ek olarak, ailelerine ve kendilerine çeşitli dillerden kamyonlar dolusu küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ee ne zaman çıkıyor entegrasyonum yerlerde artık şu avatara. eskiden etrafta air benderım ben die dolaniodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben yine dun gece sezon 1-2 izledim toptan her seferinde ayni huzun cokuyor yuregime neden diyorum neden, neden bizim de yeni bolumlerimiz yok neden ehr normal cizgifilm/dizi/anime gibi bizim de bolumlerimiz gunu gunune cikmiyor neden biz bu kadar ezik miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bak imzanda da demişsin dorican, öldürmeyen güçlendirir. dayanabiliriz! temmuz da ağustos da olsa bu sevda bitmes! iroh nerde hüleyaağnnn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 keloglan izleyin arada beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 dory said: Dregoth said: Yazarlar grevden çıkar elde edebildi mi? aquila said: etti ne etti? http://www.thefutoncritic.com/guide.aspx?id=wga_deals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 birde bir cok insani isinden ettiler. bi suru firma batti grev yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 The 4400 iptal edildi asıl ben ona çok sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 4400 tamamen mi iptal edildi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar