Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 bu akşam yayınlanacak amerikede sabah düşer yarın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bulabilen var mı yeni bölümü ya? demonoid e düşmüş galiba ama torrentten çakmıyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 http://www.livevideo.com/video/11ADD0B8CD3548B699C9D8F9ECA3B941/avatar-sokka-s-master-304-par.aspx stream olarak izledim ben burdan [spo]iroh yönetir! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 oo çok şahane oldu vala saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 demonoid'e 128mblik bir versiyon düşmüş,yorumlarda güzel şimdilik çekip bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]cook uzun zamandır beklenen bi bölümdü bence, nihayet sokka da biraz adam dövebilcek :) ama iroh cok pis geliyo vala, ozai gg! bide şu order of the white lotusu açtılar mı biraz tadından yinmez vala[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]Feci olacak Iroh, adam sağlam geliyor[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]ben de iroh gibi 2 saniyede öle kaslı olmak istiorum ehuhe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 2sn değil. En az birkaç haftalık bir süreç o bence. Ayrıca bunun da bir çizgifilm olduğunu varsayarsak ''su bükücüler avatarlar fln:p'' bence gayet mantıklı. Ben bu bölümü pek beğenmedim. Tam bir ara bölümdü. Bir sonraki bölümde iroh hapisten kaçsın artık. Aang de kendine biraz çeki düzen versin. Action istiyorumm!! [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 15:31 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]tabi 2 sn değildi. Iroh o hapiste kaldığı sürece deli taklidi yapıp, kas yapmış işte =)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bi arkadaş 220mblık link veriyodu=) noldu acep o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]Iroh 2.sezon sonundan beri hapishanede olduğunu varsayarsak, okadar kas yapabilir:)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 iroh ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 white lotus eski çinde de bir örgütlenmeymiş. moğolların yasaklamasıyla gizli bir ayaklanma örgütü olarak devam etmiş ve doktrininde yeni buddhanın (tamamen aydınlanmış varlığın) gelişi yaklaştığı için hazırlanmak da varmış. buddha ile avatarı eşleştirirsek white lotus avatarın yokluğunda fire nation baskısıyla gizli bir örgüt haline gelmiş, normalde de zaten avatarların destekçiliğini yapan bir örgüt olabilir. avatarın değişik nationlardaki bağlantısı gibin.. böylece iroh'un felsefesiyle birlikte biraz da anlam ifade etmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 195 MB 128 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ıroh rules oha lan öeeee falan oldum o nelan hangi ara o kadar kas yaptı gerçi bence ıroh asla gözüktüğü kadar şişman değildi sadece öyle gösteriyordu zaten adam çok yetenekli ve evet kesinlikle avatara yardım ediyor o lotus örgütü ve hafatya olan bölümdeki beach volley sahnesini acayip heyecanla bekliyorum azula çoşmuş yine :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 off azula the kızgın bakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]Iroh çılgın atacak belli ki. White Lotus olayı derinleşmeye başladı. Önümüzdeki bölümde Hırs küpü Azula ve ufak bi kapışma göreceğiz gibi.[/spo] [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:09 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 [spo]2 sezon beklediğimiz Sokka'nın savaşçı olması ve Iroh'un özüne dönmesi birleşince muhteşem bir bölüm ortaya çıkmış. Bence bu sezonun en iyi bölümüydü.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Iroh babadır permatik kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Iroh permatigi o sakallarda kullanırmı bilememde bu gidişle o permatigi gidip o gardiyan kılıklı ezigin bi tarafına monte edicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 iroh amca fena geliyor yanlız gelecek bolumdede cılgın bakire fena gelecek gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 AvatarSpirit.net forumlarına üye olan var mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 avatarspirit sucks, distanthorizons rule derim sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 hayır forumlarda IrohAmca die bi adam var da kesin paticiktendir die şeyettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar