Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 babası o kuralı çiğnemiş biri olarak, gayet bi daha çiğneyebilir tahtı devrederken bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya ben yeni bölümü tamamen unutmuşum... hemen indireyim yarın gitmeden izmit'e izleyeyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu bağlamak için yapılmış gayet güzel bir bölümdü,ama biraz sıkıcı geldi bana :) Glider'a da çok üzüldüm ya nedense,ulan kaç kere hayatını(zı) kurtardı o alet,hastalık Aang'in beyninde hasara yol açmış :) Neyse bekliyoruz yeni bölümleri sabırsızlıkla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kesin Aang ,jedi nasıl kendi lightsaberını yapiorsa, kendi gliderını tekrar yapar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 aang glidersız olmaz zaten book fire'ın traileın en sonunda aang elinde mavi renkli kanatları ejderha kanadını andıran yeni bir gliderla fire palace'a doğru süzülüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Binlerce yıllık mirasın sahibi koskoca Avatar (lol, hiç Aang'den bahsediyormuşum gibi gelmiyor değil mi?) uçurtmasız uçamıyorsa zaten bıraksın bu işi, eminim Ba Sing Se gibi büyük bir şehirde servis elemanı açığı vardır. Ya ben Roku olsam, reankarnasyonum Aang gibi biri olsa "Senden adam olmaz" der, bir comet de ben atardım kafalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 adam hiç sevmemiş ana karakteri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Airbenderlarla sorunum var, sadece bir tane kalmış olduğundan bütün ağlamalar onun adresine. Aang'i seviyorum ama 12 yaşında çocuğu sevdiğim gibi seviyorum. Araba anahtarını emanet etmeyeceğin çocuğa bendingin hasını vermişler. Gyatso da farkında zaten başına geleceğin, Aang'e diyor sana 16 yaşına gelince söyleyecektik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 sana vereceklerdi o airbending olayını sen 2 saniyede kurtarırdın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 lol mortis bu arada bu sezon western air temple'i da gorecegiz. bakalim orada kalmis mi female airbenderlar.. ona gore airbenderlarin ve bisonlarin soyu hakkinda bilgi edinebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 12 yaşında da çiftleşemez ki şimdi bu aang heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dizinin ismi airbenderların akibeti hakkında yeterince bilgi veriyor bence :P Zaten Aang'i gördükten sonra kim fire nationa kızabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 peki aang ve katara çifti mi yani Kataraang mi yoksa katara ve zuko çifti mi, Zukatara mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Zutara yalan oldu, Kataraang'de sezon sonu yalan olacak çünkü Aang ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 evet bariz ölecek sanmıyorum mutlu sonla holywood tarzı bitireceklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 bence mutlu sonla bitecektir. ben de isterim buyuk olaylar filan olsun ama olmaz gibin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 zutara hala yalan olmadı bence, hala zukocan katara'lı flashbackler görüyo filan, mai'yi ruhsuz ruhsuz öpüyo etc. keşke olsa ayrı konu. zuko'ya kılım, ergen hezeyanlarını alıp everybody hates zuko dizisine gitsin istiyorum hatta sanırım. adam bi rahat yüzü görmedi, göstermedi 40 bölümdür. bu saatten sonra aklını başına devşirse ne olur, emo doğmuş, emo ölecek (bunu son saç modelinden de anlayabiliriz :P).. aang ise, çoluk çocuk evet.. baştan beri kataang işine de sıcak bakmıyorum zati, koskoca avatarın karıyla kızla işi ne? hatta guruyu adam gibi dinleyip katara düşkünlüğünü kenara koymayı öğrenseydi, şimdi maymun gibi undercover gezmeyeceklerdi. velhasıl, aşk meşk konularında forza sokka diyorum. ay tanrıçasının bi eli omuzunda zate, 1-0 önde başlıyo. suki'le minik tefek bir aile kurup mini mini savaşçılar yetiştirsinler, hep beraber hastaları olalım. happy ending kurgumun bir kısmı budur. diğer kısmı ise iroh'nun peaceful bir firelord olmasıdır ama işte zor görünüyo o biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Iroh ve öbür karakterlerin kaderleri, Zutara ve sezon finali ile ilgili tahminim: [spo]Iroh - Ozai - Zuko = Vader - Emperor - Luke Ozai Zuko'yu öldürmeye çalışacak, Iroh buna izin vermeyecek ama kendi ölecek. Zutara'nın tek olasılığı var: Yukarıdaki teoriye göre son dövüş Ozai vs. Aang + Zuko olacak. Zuko yaralanacak, Katara damacanayı Zuko'ya boşaltıp onu iyileştirecek. (Katara'nın önceki olaydan ders alıp damacana getirdiğini varsayıyorum) Zuko'nun yardımını alan Aang kendini feda ederek Ozai'yi öldürecek, yaralı olarak kurtulacak ama Katara suyu Zuko'ya harcadığından onu iyileştiremeyecek ve Aang ölecek. Toph, Azula'yı jeneratör yapacak, Azula kaçacak. Sokka öğrendiği über hareketlerle Dai Licileri tokatlayacak. Burada uçtum biraz, o yüzden yazmayı bırakıyorum eheh çok ütopik oldu.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 fantezilere gel :D bence hepsi ölsün iroh kalsın dünyayı tek başına yönetsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 [spo]solar eclipse de bisey yapabilirlerse anca iroh i kurtarirlar; sonra da comet geldiinde aang avatar state de sacrifice eder kendini[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ya bence Zuko iyi tarafa geçecek tekrar bariz ve firelord olacak hatta Iroh combatta yaralanacak ölümcül, tutacak Iroh'yu son defa pişman olacak fakat iyi tarafa geçirmiş olacak Iroh Zuko'yu son nefesini vermedne önce öle bi klasik son bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 ozai ölecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eh bi zahmet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 [spo]aang ve katara evlencekler, o yönde bir kehanet var ;)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ne zaman çıkarılacak yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar