Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tutup tutmayacagı belli olmadıgı icin para yatırılmak istenmiyor, para yatırılmadıgı icin tutacagı varsa da tutmuyor. boyle birinin gaza gelip reklamla falan kaliteli bi isi patlatması lazım, yoksa sonuyor boyle minik projeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 birisi güzel bir animasyon yapıpta tutturursa neler olcağını düşünmek bile garip :P kurtlar vadisi animasyonu yada garip garip animasyonlar cıkarıp dururlar buseferde sılanınki felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yani evet animasyon biraz daha çok yönlü olduğu için gelişime de daha müsait diye düşünmüştüm ben sonuçta animasyonda dublajı yapan sanatçı da o karakterin bi parçası oluyor ama sinema dublajında hali hazırda bi karakter var, dublaj sanatçısı onu yakalamaya çalışıyor. bi nevi ultima da düşük level da daha iyi gain almak gibi de denebilir :P ama arcane in dedikleri de çok doğru, animasyonu ben sadece eskişehir de anadolu uni de var diye biliodum mesela ama istanbula da açılmış bi tane galiba :) evet yetersiz türkiye de de sinema anlamında animasyon kasan sayılı şirket var ve haliyle fiyatları da cok uçuk. son dönemde yapılan filmlerden ya keloğlan da ya da hacıvat ve karagöz deydi tam hatırlayamadım şimdi,(gazete de cıkmıştı) bi ejderha varmış, film boyu 10 dakika dan az bi süre gözüküyormuş ve yapımcılar bunun için 500k $ ödemiş, yani 10 dakikadan az bi süre ve sonradan ejderhayada baktım oldukça vasattı, 500k lik iş değildi kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bekleyin bi 10 sene ben gircem animasyon işine :P ozaman avatar: büktü mü ağlatır serisiyle kasıp kavurucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Piyasada o kadar vasat-ahmak sınırındaki diziye talep varken animasyona, o olmadı en azından düzgün animasyonların olabilecek en ii dublajlarına nasıl talep yok ben anlamıyorum böyle memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: bekleyin bi 10 sene ben gircem animasyon işine :P ozaman avatar: büktü mü ağlatır serisiyle kasıp kavurucam off :D:D akşam akşam hic gülceğim yoktu :AD:SdasdasjA:FA:SFD [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:09 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ya animasyon yapılabilir,referans gösterirsen düşük bütçeli harika animasyon filmleri çıkarabilir ve ülkede bu yönde gelişim olabilir. Ama normal bir film ekibi toplamak gibi değildir animasyon ekibini toplamak.İşin ustası diyebileceğin,belirli bir kalitede insanlarla çalışmak zorundasın ki iyi bir şey yapabilesin.Herkes aynı kafada olmalı,işini severek yapmalı vs. vs. Şuan ülkemizde böyle bir grup kurulacak durumda değil,ama çıkıp biri uğraşır kurarsa böyle grup çok iyi işler başarılabilir. Tabii birde ekipman önemli,onun içinde az biraz para.Onun içinde ancak parası bol yönetmenler bunu yapabiilir,onlarda Mehmet Ali tarzı filmler nasılsa para getiriyor diye bu işlerle uğraşmıyorlar. Kısacası cesur bir yönetmen çıkmadığı sürece gelişmez gelişemez.Çizim yeteneğim olsa ben çıkıp yapacam o dereceye geldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 abi animeyle ugrasan bi grup var aslında bizim warhammer kulubune gelmislerdi isimleri aklıma gelmiyo ogrenip yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 düşük bütceyle animasyon film nasıl cıkıcak yahu yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cuce var abi hatta tau baslıycaktı 1 tanesi ama ismini hatıralmıyorum animeyle ugrasıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya elbet var, var olmakla bitmek fakrlı şeyler işte =) uzunmetrajı başarılı bi animasyon demek, ölüm demek, heleki düşüt bütceyle tamamlamaya calışıyosan korkunc bişi yanı. normal film cekmek animasyondan cok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu arada o ejderha olayı yalandır yahu 500.000 dolar bi ejderhaya? abi benım tek başına ondan iyi ejderha yapıcak insanlar var yahu... ha bu arada ben abartarak konuşuyorum gibi geliyo olabilir, ama cell animation davası böle işte yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ya aslında bir tv kanalı böyle bir yayın zamanı hazırlasa amatör animasyoncuların eserleri yayınlansa ne güzel olur.Böylelikle ufaktan da olsa yeni yetenekler,yeni tarzlar keşfedilir ve birlik olunup ufaktan küçük projelere doğru yürünebilir. Ama ülkemizde düz kısa filmler için bile böyle birşeyi sadece 1-2 kanal haftada 1 kez veriyorsa,animasyonlar için kim verecek düşünmeden edemiyorum. Ama animasyonun garip bir yani vardır.Her yaştan,her kesimden izleyiciyi mutlaka etkiler.Kanal zaplarken olsun vs. animasyon herkeste mutlak bir çağrışım yapar,kanalda programdan kâr eder. SOKİM ULAN PARAM OLURSA KANAL AÇACAM TÜM GARİBANLARI SEVİNDİRECEM AHA BURAYA YAZDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bir sürü ülkede bilmem kac saat yerli yapım yayınlama zorunlulupu var türkiyede tabiki yok, hanı bunu gectim TRT her sene oraya buraya animasyon yaptırıyo zaten, ama yayınlamıyo parasını verip arşive atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lol trt animasyonları dedigin karsıdan karsıya nasıl gecilirden oteye gidiyor mu ki? kenan yarar bahadır baruter gibi insanların bir produktor bikac cizer/renklendirici ve teknik ekiple bir araya gelmesi ve 100.000 -150.000 dolar butceli film yapması zor bisey degil. bahadırdan iyi sanat yonetmeni mi olur zaten. kaldı ki kenan yararın biriyle ortak calısması vardı bir ara, bitiremediler sonra. yetenek var kısacası para hibe edicek akıllı bir produktor olsa coktan cıkardı bu animasyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kanal 7 deki animasyonları izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 araya girmek gibi olmasın. verildimi bilmiyorum. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ahahaha supermiş resim taktik ettim said: bahadır baruter gibi insanların bir produktor bikac cizer/renklendirici ve teknik ekiple bir araya gelmesi ve 100.000 -150.000 dolar butceli film yapması zor bisey degil. işte zor, ve evet trt'nın yaptırdığı anımasyonlar karşıdan karşıya gecmekten ileri gidiyor. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:06 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o.O resme bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 İzlediğim En iyi Anime lerden Biri.2. sezonun ortasındayım süper valla.Bide İngilizcesi çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 anime ddeğil bu arada yahu, amerikan yapımı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: Avatar - School time shipping AHAHAHAHAHA :D Bu arada Avatar Escape diye bir seri buldum yutupta. Eski avatarları tanıtıyor, bir nevi avatar lore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 school time süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Suki-İ saw him first! Yue-Dont make me use my moon powers on you! başı ortası sonu heryeri ayrı bir süper baya oldu bunu seyredeli ama bir daha seyredince şimdi etkisi hala aynı koptum resmen :Dasdfghjklşi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yeni sezon bu ayın 24'ünde başlıyormuş hayrlı ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar