New Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sizce nasıl bişi memnun musunuz? şahsen ben çok beğendim ozellikle cure kısmı Cold kullanan adamları thiefleri yalan yapıyor :D Hiç pot basmıyorum nerdeyse hep Pc basıyor:D İnsan rahata çabuk alışıyor :D yorum larınızı bekliorm ...
imame Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 walla genelde menunum ama lag başladımı 3-5 pot birden çekio... parasız kaldık :D
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Şahsen ben bayıldım, mükemmel bişey, özellikle pvp sırasında veya ne biliyim böyle esaslı bir giantla dalaşırken insanlıkhali pot içmeyi falan unutabilir insan. Ama bilgisayar unutmuyor :) Yani siz sadece skillere konsantre oluyorsunuz :) Oldukça faydalı
capyZER Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hehe bende bayıldım..ama bazen takılıyo:( 3 defa öldüm onun yuzunden...ama gercekten gusel dusunulmus bi fikir..bug'lu sanırsam
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 auto pot olayı güzel. O olmasa 3-4 yerine 10 kez yatardım :P birde Cure MP HP basmak için uğraşmıyorsunuz. Lag 4 sn yi geçtiğinde toest ler anında yatırıyor heleki giant ise :)
druenler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 pve acisindan cok iyi. cure pot derdi tamamen ortadan kalkiyor. rahat bir sekilde grind yapabiliyorsunuz ama pvp de cok kotu. cunku insan faktorunu ortadan kaldiriyor. sadece skill kullaniyorsun pvp de. ve sIkIcI oluyor.
Cagr1 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 ewd sdce skill kullaniyorsun ztn pvp adina fazla bisey yok bunlada nerdeyse olanida bitirdiler gibi bişey
Öne çıkan mesajlar