Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fb - gaziantep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hooijdonkun başı çok yanar bu gidişle benim hatırladığım 3. kez kendini yere atışıdna sarıyı gördü.

bu arada fener taraftarı tahkim kurlunu yaptığına pişman etti eheh
Mesaj tarihi:
MUAHUAHAUAAHUAAHAUAHAUAH Mac sonu Roportajlarini dinledim aynen soyle:

Spiker=Bir An Yenileceginizi Sandinizmi Efendim?
Fenerbahce Ust Kurulundan Yetkili=Evet Tabikii (Ee Sey Kaplanin Bilmem Seyinden Aldik Maci...)

Kaleci Omer=Serefsiz bi Takim serefsiz bi galibiyet...

Muaahauahha
Cio=*kopar*[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Eheuh bide bu yetkili sahaya Bisey atanlar fenerli degil dedi neden atarlarsa anlamam Oh Tuncay Kırmızı kart gordu mauahauh[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
hakem olayi yok Adamin kafasina Semsiye Telefon pili sy sisesi kalem Yaginca Konsantrasyonum dagildi Diyo serefszi bi galibiyet diyo Adam haklı ama Oda olayları cok buyuttu cok gergınlestı mac bu yuzden....[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Hoydonk un attigi gol Tecrube fln deil adam birini carptirmak istedi GOl oldu mac sonunda Roportajindada bunu dile getirdi
Fenerde pek izlemedim ama Hoydonk Iyı adamdir Feyenord maclarinda izlemistim...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 14 September 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
oha hakem olayları mı var ki o kadar hayvanlaşmış ömer ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

hakem olayı var olmasına da asıl adamın kafasına birsürü şey yağdı ondan
Mesaj tarihi:
valla maç sonrası ömerin yaptığı açıklama %100 doğru, "böyle şerefsizlikle maç kazanılmaz ki".[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 14 September 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...