Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 50. dakika oynanıyo gaziantep lazarovun 47. dakikadaki golüyle 1-0 önde haydi antep diyoruz ;)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hooijdonkun başı çok yanar bu gidişle benim hatırladığım 3. kez kendini yere atışıdna sarıyı gördü. bu arada fener taraftarı tahkim kurlunu yaptığına pişman etti eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hepte gol yiyince topic aciyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 serbest vuruş bakalım pvh takacak mı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 pvh frikik atıyo attı. gol olmadı. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 14 September 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 aha kaçırdı oley eauaeu. antep'in bir tane daha atması lazım yoksa iş zorlaşır. ilk yarı 30 tane beleş pozisyon kaçırdılar hadi abkalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 merak ettiğim bi olay var. tvden izlemiyorum maçı internetten fbnin sitesinden takip ediyorum. selçuk dereliyi ağızlarından düşürmüyo anlatıcı kişi. cidden çok hatalı karar mı veriyo?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bazen sarı akrtlık pozisyonları atlıyor ama her iki taraf içinde öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 fb 2-1 öne geçti tuncayla (dkk 79) ve tuncay kırmızı kart (dkk 82) yko tuncay haftaya[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 3-1 yusuf dk 91[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 (şansaldan al haberi ;))[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 MUAHUAHAUAAHUAAHAUAHAUAH Mac sonu Roportajlarini dinledim aynen soyle: Spiker=Bir An Yenileceginizi Sandinizmi Efendim? Fenerbahce Ust Kurulundan Yetkili=Evet Tabikii (Ee Sey Kaplanin Bilmem Seyinden Aldik Maci...) Kaleci Omer=Serefsiz bi Takim serefsiz bi galibiyet... Muaahauahha Cio=*kopar*[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Eheuh bide bu yetkili sahaya Bisey atanlar fenerli degil dedi neden atarlarsa anlamam Oh Tuncay Kırmızı kart gordu mauahauh[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 oha hakem olayları mı var ki o kadar hayvanlaşmış ömer ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 hakem olayi yok Adamin kafasina Semsiye Telefon pili sy sisesi kalem Yaginca Konsantrasyonum dagildi Diyo serefszi bi galibiyet diyo Adam haklı ama Oda olayları cok buyuttu cok gergınlestı mac bu yuzden....[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 offfff hoydonk bizde olcaktı 5 milyon dolar gitti boşa ya offfff[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hoydonk un attigi gol Tecrube fln deil adam birini carptirmak istedi GOl oldu mac sonunda Roportajindada bunu dile getirdi Fenerde pek izlemedim ama Hoydonk Iyı adamdir Feyenord maclarinda izlemistim...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 mauaha Bu arada Macta 9 Kez Anons Yapilmistir 4. benim bildigim saha kapatiliyor bu insallah Pas gecilmez[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 süper bir maçtı bence..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: LvL_Sabo, 14 September 2003 22:01 tarihinde demiş ki: oha hakem olayları mı var ki o kadar hayvanlaşmış ömer ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza hakem olayı var olmasına da asıl adamın kafasına birsürü şey yağdı ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 valla maç sonrası ömerin yaptığı açıklama %100 doğru, "böyle şerefsizlikle maç kazanılmaz ki".[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 14 September 2003 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ohh tuncay yok haftaya işte tecrübesiz oyuncu aynen o şekilde atılır oyundan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya tuncay yok da gs yenebilcek mi bakalım. valla berabere kalsın ben razıyım. keşke yense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 anlamadım esprini ama sen zaten bitek kendine espri yaptığın için normal heralde[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yannız stadın ortam süperdi.bi ara korktum cidden taraftar hayvan gibi baarıyo prostesto ediyo bişi olucak sandım radyo dan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar