AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 iyide assassin'i postlarinda yanlis yazmissin class kitlerin icinde dogru yazmissin. AssassiN[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: general83, 10 Şubat 2003 23:23 tarihinde demiş ki: ardeth bence bunları ingilizce yazmanın asıl sebebi türkçede karşılıklarının olmaması değil, türkçeyi yeterince iyi bilmemek. hoş konu bu değil ama söylemeden edemedim. gerçi seni suçlamıyorum kesinlikle genel bir şey ben de çoğu zaman ingilizce terimleri kullanıyorum ama. sömürüler dilden başlıyor ne yaparsın...[hline]kingsofchaos Işte anlatmak istediğimi bu aslında yada artık böyle düşünüyorum Türkçede aslında silah bakısından mesala en basidi olarak (eski türkçe) diğer ülkelerden daha zengin bir kelime dağarcık var ama zamanla artık kullanımını yitirdiği için unutuldu. Bizde hala frp kültürü türkçe gelişmiş değil(ama arkabahçe saolsun geliştiriliyor) ama ingilizce olarak uzun bir süredir oynandığından dolayı kelimeler oturmuş yani ben halberd, maul, claymoreun ne olduğunu bilmeyen bi sürü yabancı insanda gördüm[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Buarada güzel bir harita çizmekteyim şuanda o bitince scanner bulabilirsem bilgisayarıma alcam ama tabi buraya koymak içinde web sitesi lazım :p neyse becerebilirsem onu yazarım tekrar buraya kendi websitesi olan varsa söyler ozaman[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 assasin fazlasıyla abartı olmuş, saçma. 4. leveldan 2. attack'ı yapmak ne demek biliyor musun sen. ayrıca assasin, katil oluyor ve bir mage, bir fighter, her hangi class olursa olsun katillik yapıyorsa zaten o bir assasin'dir.. ayriyetten, hangi class'ta, veya class kit'te görülmüş 4. level'dan 2 attack'ın alındığı o bir farklılık. ayriyetten, duergar meselesine girerim, çıkamam.. ona hiç girmiyorum, biraz okudum, sonra okumama kararı aldım. okumasam daha hayırlı olacak.[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ayrıca Assassin olacak, doğru :D[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu baştan okumanı şiddetle tavsiye ediyorum :) said: Ardeth, 09 Şubat 2003 02:48 tarihinde demiş ki: Sanırım attack rolların hepsini thiefe göre yapmıştım onun dışında bişey değiştirdiimi hatıramıyorum. Sadece psibladede biraz hızlandırmıştım okadar [hline] said: [b]neuromancer, 22 Şubat 2003 00:50 tarihinde demiş ki: assasin fazlasıyla abartı olmuş, saçma. 4. leveldan 2. attack'ı yapmak ne demek biliyor musun sen. ayrıca assasin, katil oluyor ve bir mage, bir fighter, her hangi class olursa olsun katillik yapıyorsa zaten o bir assasin'dir.. ayriyetten, hangi class'ta, veya class kit'te görülmüş 4. level'dan 2 attack'ın alındığı o bir farklılık. ayriyetten, duergar meselesine girerim, çıkamam.. ona hiç girmiyorum, biraz okudum, sonra okumama kararı aldım. okumasam daha hayırlı olacak.[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. [hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nerelerin dengesiz olduğunu sölemek çok zor çünkü benim gördüğüm kadarı ile dengesiz çok şey gözüme çarptı... Kullanıcak olanlara oyun içinde player aşırı güçlü olursa değiştirme şartı ile ancak deneyebilirler bence... Birde bu classları prestij class combaları ile düşünüp dengelemek gerekir... Baştan clss yapmak o kadar kolay değildir bu classların multi clss olabileceğini yada ayrı bir prestij classla hiç düşünmediğinizx şeyleri başarabileceğini unutmayın... Bazı feat comboları veya prestij class combboları gerçekten olması gerektiğinden çok güçlü olabiliyor bunu TSR bile gözden kaçırmış olabiliyor sonra açıklama yapıyor şu feat bu featle çalışmaz gibi :=) o nedenle seninde hatan olması normaldir sade kullanıcakları uyarmak istedim ben çıkabilecek sorunlar konusunda playerlarını uyarsınlar ki tatsızlık çıkmasın oyunun ortasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Eheh zaten baya uzun süre oldu bunla oynayalı 1-2 senen arkadaş 2 incisini kullanmıştı bide biraz powerplaydi 15inci leveldan başlıyolardı hell mell falan :p Neyse işte isteyen varsa bundan esinlenerek prestij class yapsın bende yaptıktan sonra farkettim monkdan bile abartı olduğunu heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence prestige class olmalılar (rouge) ve biras abilityler kısılmalı.. psiblade en zayıf olan gibi gözüküyor.. silent blade baya güçlü olmuş.. zaten hepsi için lv10 rouge/lv10X (4 taneden biri) yap farkı görürsün..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 rogue *!ukaladir*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Düzenbaz *!üstüne ukaladır* :D[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar