kafadar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 beyler ben pasword dğşdim başka bi charımla char dğştirdiğimden hemen sora no succes registered Id die bir şey yazıyordu.Yani böle bi ID yok dior.Ben bunu nası düzeltebilrm premi almam lzm GM ile mi konuşmam lzm teşşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Gm ile buraya yazdığın gibi konuşacaksan hiç boşuna konuşma bence. Adam ne dediğini anlamayacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 nası çözeceğim bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 aynı sorun bendede oldu ama rastgele denerken çözsüm olayı. muhtemelen yazdığın şifre 12karakterden fazladır. girebilmen için yazdığın şifrenin sadece ilk 12 hanesini yaz. örneğin: beyogullari55==>no such registered id der beyogullari5===>oyuna girer yani şifre enfazla 12 hane olmalı dene bunu mutlaka gireecek(not: bu şifreler benim eski kullandıklarım ben denedim oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 anuria Allah iyiliğini versin beni gülmekten anırttın:p harbiden ne biçim türkçe bu yav:))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar