DeadSouL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Google Talk'un yenilenen yüzüyle ilgili habere, ekran görüntülerine ve programın son sürümünün "download" linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz; http://spaces.msn.com/ygt/blog/cns!84D0734EA796F686!4428.entry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 download ewdecek kadar yein bi özellik göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 konferans özelliği falan yapsalar direk dl edilirde,şu haliyle pek bir avantajı yok Google Talk'ın kendisini öne geçiren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 keşke herkes gecse, bence cok kullanıslı olmasi gerektigi gibi. acık ama 2 kişi var listede online peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Google'ı seviyorum. Ve programı indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 google'ı sevmeyen yok ama google talk'uda kullanan yok [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 00:53 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Gtalk'ın şu an msn'den üstün bir yanı yok bence. Ama keşke olsa da herkes gtalk kullansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben arkadaşlarımla sesli görüşüyorum sürekli yazxı yazarken baş şeylerle ilgilenemiyorum çünkü. msn hata verip kapanıyor sesli görüşmelerde yahut sesi kesip kesip duruyo interneti sadeceo kullanırken bile. ama gtalk öyle mi hiç. mükemmel ses mükemmel kalite bağlantıyı en az kasış hepsi bi arada. yürü be gtalk herkes kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kullanmadım ama görüntüsü sade ve güzel görünüyor. MSN'in reklamlarına kıvır zıvırına uyuzum. ICQ ne güzeldi ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Bence beta hali bile cok hos. ozellik degil sadelik daha isime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 icq'nun ne zaman konusu acilsa herkes bi ah vah içinde "hey be ne guzeldi" diye, e madem guzeldi aç şimdi de? yok, msn kullanmaya devam ediyoruz tam gaz:) sen açmazsan ben açmazsam nasi onlayn dolcak bu liste? gtalk da uzun süre kıyıda koşede bekler diye düşünüyorum ben, msn çılgınlıgı bitmez insanlarda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Eh 200 kişilik ICQ listemde 2 kişi online olursa niye açayım ki. Geçmiş ola artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 icq banlamicakti bizi zamaninda, su saatten sonra agziyla kus tutsa dönmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar