metalgear Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2023320890224991194 İngilizce isteyen ve yaklaşık 1 saat süren bana göre oldukça iddaalı bir video. Görülmemiş videolar, resmi açıklamalar ve duyulması gereken bilinmeyen bilgilerle 11 Eylül'i açıklayan güzel bir video. Ağzınız açık izleyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 cinsel ilişkiye girmiş totonun davası olmaz.Amerika girdi çıktı 2. çocuğa doğru gidiyo.ve hala bu olayları kurcalıyolar.bilen biliyo neyin noldugunu.kahrolsun amerika.kahrolsun emperyalizm. kkthxbyecyam8sgglhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @soulcube; hala bu olaylar kurcalanır çünkü amerikan hükümeti gözüne kestirdiğine savaş açmak için halkının önüne sürekli bunu sürüyor. sürekli "bak ben ıranı sitmezsem, suriyeyi sitmezsem 1 tan daha wtc" olur diyor. "kahrolsun amerika" yı belki çok dingil adam söyledi ama bu her bunu söyleyenin veya her 9/11 araştıranın dingil olduğu anlamına gelmez. birileri başladı böyle kafaya alıyom ayağına "kehrol ebede" diye geyik yapmaya geri kalan amerikan yalakları da olur olmaz her şeyde devam ediyo maşşallah.. "anlamını bilmeden emperyalist diyenle" dalga geçmekle, savaş karşıtı herşeyle dalga geçmek arasında nah bacaam kadar fark var. harrrrr harrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Güzel bi avi yapsalarda indirsek izlesek sunu. bekliyorum bakalım buffer lamasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok sen o kahretme sözlerini dalga mahiyetinde almışsın.ben ciddi anlamda dedim. kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 metalgear bu videonun altyazı hali yok mu?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalgear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yaparıs 2 dk bekle geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Kaaattiiiil AAABBBDDD işbirlikçi AAAKKKKPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalgear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Son kez üste çıkarıyorum. İzlemeyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Video cidden çok etkileyici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 görüntüler kötü ya yada benim ekran kartındanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 said: Kaaattiiiil AAABBBDDD işbirlikçi AAAKKKKPPP Katılıyorum... Bu arada video cok iyiymis... [ Mesaj 07 Nisan 2006, Cuma - 16:33 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar