Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Yaratma

_InFeRnO_

Öne çıkan mesajlar

bi de ufak bi tavsiye. "oyuna en başarılı karakter" yaratma mentalitesiyle başlarsan oyundan sıkılırsın, ya da ne biliym zevk almazsın işte. Anlamıyorum oyunda hangi karakterin başarılı olduğunun ne önemi var ki? Bu bir pvp turnuvası değil ki? Ayrıca bugün en başarılı olan class yarın nerf yer en başarısızı olur bilemezsiniz ki?
Onun yerine sen ne oynamak istediğini düşün. Tüccar mı olmak istersin, savaşçı mı, tüfekle mi savaşmak istersin kılıçla mı ne bileyim. Yeni başlayanlar genelde en güçlü pvp karakterini yaratma amacıyla başlayıp nerflerden veya yenilgilerden sıkılıp bayıyolar da. Uyarıym dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şöyle bir durum var,eğer savaşçı bir karakter açacaksan,eninde sonunda 24/7 pvp yapmaya başlayacaksın(çünkü kim tersini idda etse de savaşçı karakterlerin kaderi sonuçta pvpdir SWGde) bir zamandan sonra,o zaman gelince pişman olmayacak bir karakter düşün derim.

Mesela ben Rifleman/Squad Leader oldum,baktım ilerde hiç bir işime yaramayacak(skilleri nerfli buglu vs vs),surrender ettim tüm skilleri BH oldum.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bh, commando, combat medic yada ch en gozde skiller su sira. commando 1 atista indiriyo. bh minda cakiyo cok pis, combat medic mind poison atiyo doctor degilsen kurtulusu yok. teras kasi yada diger melee skilleri pek basarili degil pvp olsun pvm olsun novice pistoller bile master teras kasiyi damage almadan harciyo. melee tavsie etmiyorum.[hline]Eclipse'deyim, nick Osci.
Sosyal ağlarda paylaş

ben savaşçıyım ve 7/24 ü bırak 0.1/24 bile pvp yapmıyorum? Neticede declared olmazsan kim niye pvp yapacak ki seninle? Declared olup da BEstine'de yaşadığın sürece de günde bir kere falan rebellerle uğraşırsın onda da zaten yanında 40 kadar bir imperial oyuncu ile 4-5 at st olur.
Code skilleri surrender etmişsin de benim dediğim eğer yarın bh yi nerfler, leadershipi fixlerlerse yine ona mı döneceksin? Çok class değiştirtince hem yorucu training hem de geliştirdiğin karakterin nerflenmesi insanı yoruyor ve oyunu bıraktırıyor. Böyle bi tehlikeydi dikkat çekmek istediğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle başarı meslekten kastım para yapmanın daha kolay olduğu meslekler uodaki gibi loot olayida olmadigi için mutlaka crafter bi char lazım.Ama crafterlada nasıl savaşılır onu bilmiyorum.Bana iki opsiyon yazabilirmisiniz.1cisi crafter için diğeride warrior için.Skilleri falan detaylı bilmediğim için ne nedir bi yorum yapamıyorum.Mesela smuggler olmak iyimidir para getirirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 13 September 2003 20:55 tarihinde demiş ki:
ben savaşçıyım ve 7/24 ü bırak 0.1/24 bile pvp yapmıyorum? Neticede declared olmazsan kim niye pvp yapacak ki seninle? Declared olup da BEstine'de yaşadığın sürece de günde bir kere falan rebellerle uğraşırsın onda da zaten yanında 40 kadar bir imperial oyuncu ile 4-5 at st olur.
Code skilleri surrender etmişsin de benim dediğim eğer yarın bh yi nerfler, leadershipi fixlerlerse yine ona mı döneceksin? Çok class değiştirtince hem yorucu training hem de geliştirdiğin karakterin nerflenmesi insanı yoruyor ve oyunu bıraktırıyor. Böyle bi tehlikeydi dikkat çekmek istediğim.

Eclipse biraz farklı,Bestinede yaşıyorsan mutlaka pvp yaparbilirsin istediğin zaman,ki biz Theed'de bile yapabiliyoruz.(zaten pvp arıyorsan overt ol Moenia Coronet veya Anchorhead e git :) bol bol buluyorsun önemli olan mekan ;))

BH nerflendi zaten knockdownlar artık arka arkaya yapılamıyor.SL düzeltilse bile aktif hiç bir özelliği yok,rifleman zaten ayrı bir dert.O yüzden BH dan pek dönmeyi düşünmüyorum.Yani istediğim professionu buldum sonuç olarak onu demeye çalışyorum.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna baslarken novice marksmani ve oyuna girincede novice scoutu alacaksin, bunları tamamladıktan sonra bh a gececeksin bu kadar tabı, sozde bu kadar toplam 213 skıll poınt bır omur suruyo, kalan 37 puanınla ya ch yada medıc alabılırsın benım tavsıyem medıcten yana cunku ch skılı gerektırmeyen bı yaratık alır sın yada 1 probot alırsın targetı oyalarsın ve bu arada da ısı bıtırırsın buyuyup adam olunca zaten onlarada ıhtıyacın olmayacak tek derdın buglardan sıyrılıp herıfı bulabılmek olacak okadar sımdıden hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...