Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cray edit olayları! karakedi özel alanları insanlara dürüm karşılığında satıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mille, yaptığın şey bitefight tarafından yasaklanmış bir şey. Uğraşıp oturup mail atıp bu linki vermek var adamlara seni de bir güzel çatır çutur banletmek var ama o kadar uğraşa değmez zavallı bir herifsin.
Şu oyun için uğraşıp bu kadar planlar yapacak kadar zavallısın ya hadi allah kolaylık versin sana.
Mesaj tarihi:
Bizim pati klan bölümümüz vardı. Zamanında battlefield, team fortress, natural selection falan oynuyorduk paticik klanı olarak. =0= yazıyorduk nicklerin yanına. Disappear, alexi, bonec falan vardı. 4-5 kişinin yetkisi vardı galiba bölüme girmeye, kimse mesaj atmazdı ama. 15-20 günde bir bakardım biri benden sonra mesaj atmış.. hemen bakardım mesaja. Sırf "hödö," hede" gibi geyik şeyler olurdu. Eğlenirdik. :p

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 09:35 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@10ur atla zıpla sen..topiğide okuma öle başkalarıyla konuşki Voysun bana söylediğini anlama öle.Tek Onur da sen ol bu dünyada.

@Voys Orası bana post vermiyordu ama gönül isterdi yani.

@Antimodes Sen susacaksın bilekliğimide alamayacaksın.
Mesaj tarihi:
@antimodes bilmiyodum yasaklanmış olduğunu ayrıca madem zavallıyım neden kastın laf sokmak için neyse adamın konusu dağılmasın halalaf sokmak isteyenler varsa ö.m yollasın

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:03 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...