Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mille, yaptığın şey bitefight tarafından yasaklanmış bir şey. Uğraşıp oturup mail atıp bu linki vermek var adamlara seni de bir güzel çatır çutur banletmek var ama o kadar uğraşa değmez zavallı bir herifsin. Şu oyun için uğraşıp bu kadar planlar yapacak kadar zavallısın ya hadi allah kolaylık versin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben üşenmicem öğlen atarım mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bizim pati klan bölümümüz vardı. Zamanında battlefield, team fortress, natural selection falan oynuyorduk paticik klanı olarak. =0= yazıyorduk nicklerin yanına. Disappear, alexi, bonec falan vardı. 4-5 kişinin yetkisi vardı galiba bölüme girmeye, kimse mesaj atmazdı ama. 15-20 günde bir bakardım biri benden sonra mesaj atmış.. hemen bakardım mesaja. Sırf "hödö," hede" gibi geyik şeyler olurdu. Eğlenirdik. :p [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 09:35 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @10ur atla zıpla sen..topiğide okuma öle başkalarıyla konuşki Voysun bana söylediğini anlama öle.Tek Onur da sen ol bu dünyada. @Voys Orası bana post vermiyordu ama gönül isterdi yani. @Antimodes Sen susacaksın bilekliğimide alamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @antimodes bilmiyodum yasaklanmış olduğunu ayrıca madem zavallıyım neden kastın laf sokmak için neyse adamın konusu dağılmasın halalaf sokmak isteyenler varsa ö.m yollasın [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:03 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok böyle bişi. sacma bi konu baslıgı, gerçeklerle ilgisi yok. ps: cray seni özledigin kişilerin yanına gönderdim. oradakilere selam söyle söylersin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar