Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mille, yaptığın şey bitefight tarafından yasaklanmış bir şey. Uğraşıp oturup mail atıp bu linki vermek var adamlara seni de bir güzel çatır çutur banletmek var ama o kadar uğraşa değmez zavallı bir herifsin. Şu oyun için uğraşıp bu kadar planlar yapacak kadar zavallısın ya hadi allah kolaylık versin sana.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ben üşenmicem öğlen atarım mesaj
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bizim pati klan bölümümüz vardı. Zamanında battlefield, team fortress, natural selection falan oynuyorduk paticik klanı olarak. =0= yazıyorduk nicklerin yanına. Disappear, alexi, bonec falan vardı. 4-5 kişinin yetkisi vardı galiba bölüme girmeye, kimse mesaj atmazdı ama. 15-20 günde bir bakardım biri benden sonra mesaj atmış.. hemen bakardım mesaja. Sırf "hödö," hede" gibi geyik şeyler olurdu. Eğlenirdik. :p [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 09:35 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @10ur atla zıpla sen..topiğide okuma öle başkalarıyla konuşki Voysun bana söylediğini anlama öle.Tek Onur da sen ol bu dünyada. @Voys Orası bana post vermiyordu ama gönül isterdi yani. @Antimodes Sen susacaksın bilekliğimide alamayacaksın.
Mille Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @antimodes bilmiyodum yasaklanmış olduğunu ayrıca madem zavallıyım neden kastın laf sokmak için neyse adamın konusu dağılmasın halalaf sokmak isteyenler varsa ö.m yollasın [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 12:03 tarihinde, Mille tarafından güncellenmiştir ]
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yok böyle bişi. sacma bi konu baslıgı, gerçeklerle ilgisi yok. ps: cray seni özledigin kişilerin yanına gönderdim. oradakilere selam söyle söylersin artık.
Öne çıkan mesajlar