raider Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ya ethernass'ın sitesine giremiyorum bi sorunmu var[hline]Hebele hübele -El neferesti- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 www.ethernass.org şuan için, ip problemi var[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Tamam, Teşekkürler.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Son zamanlarda domain ve host ile ilgili birtakım beklenmedik sorunlar yaşamaktayız. Yeni web sayfamız hazır, fakat sizleri haberdar etmeden önce herşeyin sorunsuz ve tam olarak çalıştığından emin olmak istiyoruz. Eh, oyuncularımız sabırsızlandı fakat az kaldı... Sayfa ve shard'ın açılışı ile ilgili duyurulara bu forumdan erişebilirsiniz. GM Mystery Erethar Shard Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Web sayfamız sorunların giderilmesiyle beraber tekrar aktif haldedir. Tarihçe bölümü çok kısa zamanda tamamlanacaktır. Bu süre içinde Erethar hakkında genel bilgi almak ve class'ler ile tanrıları incelemek istiyorsanız http://uo.ethernass.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz... GM Mystery Erethar Shard Admin [Bu mesaj Moonlight tarafından 15 September 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 said: Moonlight, 15 September 2003 19:02 tarihinde demiş ki: Web sayfamız sorunların giderilmesiyle beraber tekrar aktif haldedir. Tarihçe bölümü çok kısa zamanda tamamlanacaktır. Bu süre içinde Erethar hakkında genel bilgi almak ve class'ler ile tanrıları incelemek istiyorsanız http://uo.ethernass.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz... GM Mystery Erethar Shard Admin [Bu mesaj Moonlight tarafından 15 September 2003 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Siteye söyle bir göz attımda yazılımlardaki uslup ve anlatım çok etkileyici geldi. Umarım başarınız sürekli olur. Tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar