Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 3-4 programda izledim hep sordular aynı cevabı verdi.Şimdi de Kanal D'deki programda izledim yeni filmi anladığım kadarıyla Kurtuluş Savaşı döneminde Mustafa Kemal'ın çevresinde geçiyor. Mustafa Kemal'ı canlandıracak 2 kişi düşünüyormuş bunlar Jude Law ve Leonardo Di Caprio Jude Law olursa çok iyi gider gerçekten benziyor ve çok iyi de bir oyuncu.Seslendirmesini de Rutkay Aziz yapar yine :) Yorumlarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 jude law benziyorda yabancı oyuncu pek gitmez gibime geliyor yauv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 2 sinide benzetemedim. jude law'un siyah beyaz bi resmi var o birazcık benzioda, o tarz poz veren herkes birazda olsa benzetilebilinir Atatürk'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Mustafa Altıoklar fazla düşünmekten bozulmuş galiba. Hani onları oynatabilecekmiş gibi düşünmesi saçma, Atatürk'ü bir yabancıya oynatmak gibi bu ülkede intihar girişimi sayılabilecek bir şeyi düşünmesi daha saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Üsttekine Katılıorum...Ataturk'u Yabancı Oynıcak Ha yok Artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 e sadece türkiye içi için bir çalışma olmicak anladığım kadarıyla. bu durumda yabancı ülkelere etkisinin artması için yabancı biri oynayabilir bunda ne gibi bir sakınca var anlamadım. önemli olan atatürkü oynayanın iyi oynaması türk olması değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ondan zaten. Uluslar arası ve daha çok yurt dışı için çekilen bir film olduğu için yabancı ve tanınan birinin oynaması daha mantıklı. Bir kere afişte Jude Law yazması bile yurt dışında sinemaya adam çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaşım neden ataturku yabancı biri oynayamasın. sacmalamayı bırakalım lutfen diyecek laf bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 O zaman her tarih filmini o tarihi yazan kişilerin memleketinden biri oynasın... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bence de yabancı birisi oynayabilir.. bunun büyütülecek bir yanı yok. tarihe birçok büyük adamı, farklı milletlerden oynayanlar olmuştur. atatürkü kendimize tapulamak yanlış. herkes atatürkü tanısın bilsin, türk milletinin ne büyük bir önderi olduğunu anlasın.. atatürkün dediği gibi: kendini türk hisseden herkes türktür. bu sebeple, rolü oynayan kişi o film boyunca kendini türk hissedbilirse ne ala. o zman iyi şeyler olur kesinlikle. bir de olaya snatsal yönden bakmak lazım. keşke tomarla atatürk filmi çekilse.. keşke holivutta kurtulş svaşı filmleri çekilse.. istanbulun alınışının filmi çekiliodu yanılmıyosam.. mesela o da çok gurur verici birşey.. şimdi neden fatih sultan mehmedi yabancı oynadı demek yanlış olur.. biz yapmıoruz veya yapamıoruz ama yapanlar veya (bizden ya da başka ülkelerden) yapabilenler herşeyi yapsın.. tek koşul doğru dü,zgü,n ve tarafsız olsun.. çünkü bizim abartıya hiç ihtiyacımız ok.. arihimiz başlı başına efsane gibidir.. kah istanbulun alınışı, kah kurtuluş savaşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Yazıcak çok şeyim vardı ama Dragonmax in yazdıklarını okuduktan sonra tek söylemek istediğim kesinlikle destekliyorum çok güzel ve net bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar