Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Altıoklar'ın yeni filmi...


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

3-4 programda izledim hep sordular aynı cevabı verdi.Şimdi de Kanal D'deki programda izledim yeni filmi anladığım kadarıyla Kurtuluş Savaşı döneminde Mustafa Kemal'ın çevresinde geçiyor.

Mustafa Kemal'ı canlandıracak 2 kişi düşünüyormuş bunlar Jude Law ve Leonardo Di Caprio

Jude Law olursa çok iyi gider gerçekten benziyor ve çok iyi de bir oyuncu.Seslendirmesini de Rutkay Aziz yapar yine :)

Yorumlarınız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e sadece türkiye içi için bir çalışma olmicak anladığım kadarıyla. bu durumda yabancı ülkelere etkisinin artması için yabancı biri oynayabilir bunda ne gibi bir sakınca var anlamadım.

önemli olan atatürkü oynayanın iyi oynaması türk olması değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence de yabancı birisi oynayabilir.. bunun büyütülecek bir yanı yok. tarihe birçok büyük adamı, farklı milletlerden oynayanlar olmuştur. atatürkü kendimize tapulamak yanlış. herkes atatürkü tanısın bilsin, türk milletinin ne büyük bir önderi olduğunu anlasın.. atatürkün dediği gibi: kendini türk hisseden herkes türktür. bu sebeple, rolü oynayan kişi o film boyunca kendini türk hissedbilirse ne ala. o zman iyi şeyler olur kesinlikle. bir de olaya snatsal yönden bakmak lazım. keşke tomarla atatürk filmi çekilse.. keşke holivutta kurtulş svaşı filmleri çekilse.. istanbulun alınışının filmi çekiliodu yanılmıyosam.. mesela o da çok gurur verici birşey.. şimdi neden fatih sultan mehmedi yabancı oynadı demek yanlış olur.. biz yapmıoruz veya yapamıoruz ama yapanlar veya (bizden ya da başka ülkelerden) yapabilenler herşeyi yapsın.. tek koşul doğru dü,zgü,n ve tarafsız olsun.. çünkü bizim abartıya hiç ihtiyacımız ok.. arihimiz başlı başına efsane gibidir.. kah istanbulun alınışı, kah kurtuluş savaşı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...