sQu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://www.blizzard.co.uk/press/060401.shtml * Red Dragon Wings (extra spicy buffalo chicken wings – epic!) * Arbiter (iceberg salad w/ grilled chicken breast served in an arbiter-shaped bowl) * Marine Wedges (spicy potato wedges w/ sour cream) * Zealot Fries (french fries with “special” sauce to stimulate your psychic potential) * Yamato Burger * Norad II Burger * Hell Bovine (delicious ground beef burger with an ultra spicy sauce) * The Cow King (a massive one pound 100% beef burger – epic!) * Horadric Stew (choose the right ingredients, and you might get an epic stew!) * Moonfire Spam * Stimpaks (super caffeinated energy drink with added vitamins and fructose) * Frost Shock Smoothie (orc, tauren and troll flavors available) * Tasty Templar (ice cream dessert extravaganza – epic!) * Pandaren™ brand lager beer microbrewed by Blizzard’s own pandaren brewmasters! BurgerCraft will also offer several unique and exciting group discounts and special deals, including: * The Zerg Rush All-You-Can-Eat Special * The Scholomance Special (5-person group dinner discount) * The Molten Core Combo (40-person group special events discount) * The Paladinner drive-thru special – grab your food and speed on home in a bubble of joy and comfort * The Hunger System – prove your might in the Hunger System by consuming Honorable Meals and racking up Hunger Points; reach the rank of Grand Gourmand and gain access to our special Epic Meals™ and the Secret Cow Level, our exclusive VIP lounge, Garson : Ne alirdiniz ? Müşteri : Yeriim bi Yamato'nu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Adamlar yemin ederim para kırmayı biliyo. Yalnız harika bir fikir direk dolar orası :) Yemek isimleri de mükemmel ve de uyumlu. Bir Blizzard şaheseri daha /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hefesınızı kacırmak ıstemem ama %99.9 1 nısan sakası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sc ve wow bir arada mi ? yamato en kral warrior un shieldini armour ini dinlemez dumduz eder . ya da samurai shadown da sarlotun havadan kapmasi gibi birsey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Once bi soyle acili bol baharatli (Hell Bovine) yaninada icecek olarak (Frost Shock Smoothie) ustunede tatli olarak (Tasty Templar) yer Geyirir kalkarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bunlar böyle yapınca bişey demiyosunuz, şöhretler büfe menülerin ismini psikopat,manyak,kanki,artist koyunca hemen dalga geçiyosunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 niye dalga geçelim yav, hastasıyım psikopat'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 valla ben blizzard'ın 1 nisan tarihli haberlerine güvenmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 WoW cafe nedir acaba? ilk defa duydum. BurgerCraft diye bir hadise var da, dikkat ederseniz BurgerCraft sadece WoW'dan oluşmuyor. Starcraft ve Diablo'ya da epey gönderme yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 1 nisan geldi ya artık 1 ay böyle 'komik' espirilerle kopartır bizi blizz bu arada şöhretler büfe ftw..! :) [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:06 tarihinde, Alfheim tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nerde su bufe ya? yillardir duyuyorum ismini psikopatin bi gidip yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 warhero çok zekisin valla, burgercraft'i daha önce çok duydun galiba :) ilgi çeksin diye yadim, içeriğini algilayabildiysem başlığını da algilayabilirim dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hehe ben anlamam, fırsatını bulursam açarım böyle bir mekan, süper fikirmiş. özellikle şuna bittim; * The Paladinner drive-thru special – grab your food and speed on home in a bubble of joy and comfort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 1 Nisan şakasıdır bence. bu kadarda paraya kıyacaklarını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 The Zerg Rush All-You-Can-Eat Special lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Oldukça para kazanacakları bir yatırım. Olur olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ya yatırım dediniz de şu oyunun bi filmini yapsınlarda izleyek (ama içinde paladin olmasın yada olsun ilk sahnede hepsi buble açıp hs yapsınlar kedi görünce) manyak tutar 3milyon izleyici kafadan + fantastiik film izlemeyi sevenler + bizim ülkemizin aa bu film çok güselmiş herkes gidio bak dien kesmi manyak para kırılır. ama insan oynatmasınlar filmde animasyon olsun. (biri çıkarda animasyon fiilmlerdede insanlar oynuoaslında onları sooradan ekliolar derse wururum onu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 heeh yapsalar süper olur gerçekten. nasıl Squaresoft cg'deki başarısından sonra birçok FF filmi yaptı, aynı şekilde Blizzard da yapabilir pekala. Zati bana göre oyun piyasasında CG'de Blizzard 2 numarada Squaresoft'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Heh...topic i okuyunca bende pati event olacak sandım bi internet cafe...heveslendim beah! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar