w00t Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://rapidshare.de/files/16908428/Biggestas.hol.s.wmv.html şarkının sozleri super ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 evet bencede öyle hissetmesi gerekio :) gerçekten süper sözleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 "Festo kesemedim bunu lütfen banlarmısın" noktasında kopuyor insan asdaadasdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hyr banlayamam goblin pauldronuma 90 spear eklemekle ugrasıorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 interestin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 :))))))))))) Super bir video olmus iste icindeki Illuminati kismi bizim size koyacagimiz videodan bir parca gerisi de diger baslikta gelicek :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 90 spear def. goblin pauldron mu? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 indiriyorum merak ettim xD bu arada dün zerozero ile 1v1 yaptım. Yaptım yapmasına da baktım ölüyo anladım ki oynayan gerçeği diilmiş. Necroboy filan oynuyodu herhalde. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Şarkı süper.Şarkının ismini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ahahahah izledim çok süper olmuş ya. Özellikle 0000000 bölümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 system of a down sanırım seslerini onlara benzettim :d biggest assholeeeeeee anam anam :D süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 lol xD adamlar amma ugrasıyor o fatality nin yaptıklarıda burda solenmıcek kadar kotu bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Şarkı System in "Kill Rock 'N Roll" şarkısıymış. [spo]"Kill Rock 'N Roll" So I felt like the biggest asshole Felt like the biggest asshole when I killed your rock and roll Mowed down the sexy people Every time I look in your eyes, every day I'm watching you die All the thoughts I see in you About how I... So I felt like the biggest asshole (Felt like the biggest asshole) When I killed your rock n roll (Mowed down the sexy people) Every time I look In your eyes, every day I'm watching you die All the thoughts I see in you About how I... Eat all the grass Eat all the grass that you want Accidents happen In the dark Eat all the grass that you want Accidents happen In the dark Eat all the grass that you want Accidents happen In the dark Eat all the grass that you want Accidents happen Every time I look In your eyes, every day I'm watching you die All the thoughts I see in you about how I... I, I.. So I felt like the biggest asshole When I killed rock n roll When I felt like the biggest asshole When I killed rock n roll[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hahah 000 da seyretmis http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=53486&st=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 serefsize bak nasıl küfür ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Türk arkadaşin attigi mesaj ilginc ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bu şerefsiz zero iyice haddini aştı o dallamayı bi bulsam ellerimle boğacam [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 22:23 tarihinde, LordSevo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=53486&st=30 Bence zero işi abarttı... Buna karşı yapılcak bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Acıların çocuğu zero! :D Adamın tip harbi benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Zeronun tipinden daha önemli şeyler var o topicde... Sinirden ellerim titriyor.. Lütfen verdiğim linke bir göz atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Olabilir böyle şeyler.Tamam kötü bişey ama gaza gelcek bişey değil.Zaten dinsel olarak düşünürsen öbür tarafta cezasını çekecek diye düşün geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nereli o şerefsiz memleketini bilen varmı o dallamanın yunan mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Göklere cikartilan 0000000 işte bu !!!!!!!!!!!!!!! Neyse konuşmicammmmm !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 o adiye bu oyunu dar etmek lazım pm bloklu gezdirmemiz lazım onu gördüğümüz yerde pm manyağa yapmak lazım o yav...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Az önce bi account alıp o doruma bir post attım. Bir türk ve en başında bir müslüman olarak hepinizden (en azından ingilizce bilenlerden) oraya bir account alıp en azından bir kaç bieşy karalamanızı istiyorum. Belki bişey yapamayız, ama en azından forumu okuyan diğer oyunculara biz Türklerin dinine ne kadar bağlı olduğunu gösterebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar