ForgottenRealms Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 demin birmingham maçını izledim bu kadar yalan maç olmaz chelsea full kadro berabere bıraktı maçı.birmingham deseniz futbol yok drogba hayvanı onu öven futbol otoritelerini alkışlıyorum o adamı maçıizleyen herkez anlamıştır ne dediğimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 lol iddia kaybettik galiba, gerci bende kaybettim bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ömer Üründül bile şaşırdı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 izlemedim ama maçı .. Sonuçta Chelsea'ya şampiyon diyebiliriz artık kasmıyorlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bayern kendi evinde köln le berabere kalıyor , everton küme düsen sunderland i yenemiyor , chelsea nin berabere kalması anormal degil bunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Milan Lecce ye yenildi Juventus Treviso ile berabere kaldı. Ligin en üstteki 2 takımı ve en alt 3 takımdan 2si Lecce ve Treviso Nedir bu yahu şike var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yatti babamin iddaa kuponu hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oo idda zengin oldu o zaman bu hafta hiç para vermemiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 walla iddiaa yı bilmemde bunları tutturan warsa asıl o zengin olmushtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 4 kisi tutturdu.. minimum 407 milyondan baslayarak para aldilar. 3.2 milyar alanıda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 İtalya liginde beraberlik sezonu açıldı hayırlı olsun 6 beraberlik heh. Geçen senede son 6 haftada 6-15 sıradaki takımlar arasındaki maçlarda 30 beraberlik çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar