Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 merhaba ; bu okullardan her hangi birine giden var mi ? ya da nasıl bilen var mi ? 6-17 yaş grubuna eğitim veriyorlar ama benim amaç sadece lisans almak :) Eğitimde çok iyi gider tabii ki bu ay yazılmayı düşünüyorum. Broşur geldi anneme bende zaten böyle bir yere gitmek istiyordum.Bilemiyorum iyi bir yere benziyor. Fikri olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 madem kimse bilmiyor bende son 2 gündür araştırdıklarımı yazayım :D Arkadaşlar okullar ücretsiz olup 7-17 yaş arasındaki kişilere baskatbol eğitimi veriyor. Kayıt için 4 vesikalık ,nüfüs cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu istediler. Birde ilk girişte bir çanta varmış işte kulubun ürünleri forma,eşortman vs. onlar bir 80 milyon civarında o kadar. Haftada sadece 1 saat galiba :D C.tesi günleri sabah 9-10 arası ama bunu tam bilmiyoruz buradaki yeni olduğu için. Birde 17+ yaş içinde özel bir takım var maçlar vs. oluyormuş bla bla. Sadece lisans için gideceğim o yüzden pek sorun yok ama yaşı tutan arkadaşlar varsa tavsiye ederim. birde Sporcuların aileleriyle birlikte toplu olarak Avrupa Kupası ,Lig ve playoff maçlarına ücretsiz götürülmesi,ünlü basketbolcular ile antreman,yaz ve kış kampları vs. bir çok etkinlikte varmış. Ayrıca şubeler arasında başarılı öğrencilerden oluşturulan takımların maçları var.Turnuva şeklinde sanırım kazanana ödüller vs. yazıyor :D Böyle böyle nasıl ya gitsem mi gitmesem mi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 beylikdüzünün oralarda nerde var bende b.düzünde oturuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Okyanus Kolejlerindeymiş ama bende o nerede bilmiyorum :D annem kaydımı yaptıracak perşembe o zaman öğrenirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Selamlar.. Ben Basketbol Antrenörlüğü yapıorum. Yerimiz Bağlarbaşında Cumhuriyet Lisesinin Spor Salonunda. Klübümüzün ismi UniBasket. Haftasonları spor okulu yapıyoruz sabah 10.30 dan akşam 18.00 e kadar. Sabah 9.00 da Küçük takım aksamda 18.00 den 19.30-20.00 ye kadar LisansLı oyuncuLarımızın antremanı oLuo. Egerki sende bir yere yazıLmadıysan haLa biz seni kLübümüzde görmekten mutLuLuk duyarız. Adım Sinan Tellioglu.Haftasonu eger saLona geLip Sinan Koc diye sorarsan beni buLabiLirsin.İstersen teLefonda verebiLirim.. Düşünürsen eger bi özeL msg faLam atabiLirsin veya adresi söLedim direk hafta sonu orayada geLebiLirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar