Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

capcom


einhander

Öne çıkan mesajlar

selam
mame oyunlarını oynayabilmek için mame emusu vede o oyuna ait rom dosyası ile bios dosyasına ihtiyaç duyulmaktadır.
indirmiş olduğun oyunun romunu (örneğin mvsc.zip rom dosyasıdır) roms klasörüne atman yeterlidir. ayrıca bios dosyasıda (neogeo.zip) roms klasörünün içinde olması gerekmektedir. eğer oyun listede gözükmesse roms klasörünü ayarlardan tanımlamanı sonrada filesdan audit all games yapmanı tavsiye ederim.
saygılarımla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyle bır sorunla karsılasıyorum
mvsc zıp dosyasını rom klasorune atıyorum mame yı acıyorum f5 tusuna basıyorum %36 da uzun bır sure beklıyor sonra tamamlanıyor yenıleme ve mvsc lıstede gozukmuyor
bır oyun daha var o ıse lıstede gozukuyor ama yanında kırmızı bır carpı ısaretı var capcom oyunu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun romuda bozuk olabilir. veya bazı emularda çalıştırmıyor bazı oyunları. filedan audit all games yap. ordan arızalı kısımları çıkıyordu. öncelikle yandaki listeden all games yapıp tüm listeden oyunu çalıştırmayı deneyebilirsin. olmassa mame32k.064 ü indirip denemeni tavsiye ederim oda olmadı. başka bir yerden rom dosyası indirebilirsin.
kenarında çıkan çarpı işareti ise oyunun tam olarak emu edilmediğini gösteriyordu sanırım. bazı oyunların birden fazla versiyonu var. onlarında bazı versiyonları çalışmıyor o yüzden çıkıyor diye hatırlıyorum o işaret. ama o konuda kesin birşey söyleyemeyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...