einhander Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 merhaba arkadaslar capcom oyunlarını mame de oynayamıyorum calısmıyor bu sorunu nasıl cozebılırım marvel vs capcom ındırdım ve bı kac tane daha capcom oyunu ındırdım calısmıyor calıstırabılmem ıcın ne gereklı lutfen yardım edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 selam mame oyunlarını oynayabilmek için mame emusu vede o oyuna ait rom dosyası ile bios dosyasına ihtiyaç duyulmaktadır. indirmiş olduğun oyunun romunu (örneğin mvsc.zip rom dosyasıdır) roms klasörüne atman yeterlidir. ayrıca bios dosyasıda (neogeo.zip) roms klasörünün içinde olması gerekmektedir. eğer oyun listede gözükmesse roms klasörünü ayarlardan tanımlamanı sonrada filesdan audit all games yapmanı tavsiye ederim. saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 merhaba bır cok oyunu oynuyorum ama capcom lara gelınce aynayamıyorum bıos dedıgın sey yok bende herhalde capcom bıoslarını nerden bulabılırım en sevdıgım oyunlarda capcom da cıldırıyorum oynayamayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 çoğu oyun neogeo biosu ile açılıyor. genede diğer biosları dene istersen. yada nasıl bir hata ile karşılaşıyorsun. farklı bir emu da indirip deniyebilirsin. http://users.acn.gr/lagakis/bk/files.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 soyle bır sorunla karsılasıyorum mvsc zıp dosyasını rom klasorune atıyorum mame yı acıyorum f5 tusuna basıyorum %36 da uzun bır sure beklıyor sonra tamamlanıyor yenıleme ve mvsc lıstede gozukmuyor bır oyun daha var o ıse lıstede gozukuyor ama yanında kırmızı bır carpı ısaretı var capcom oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 oyunun romuda bozuk olabilir. veya bazı emularda çalıştırmıyor bazı oyunları. filedan audit all games yap. ordan arızalı kısımları çıkıyordu. öncelikle yandaki listeden all games yapıp tüm listeden oyunu çalıştırmayı deneyebilirsin. olmassa mame32k.064 ü indirip denemeni tavsiye ederim oda olmadı. başka bir yerden rom dosyası indirebilirsin. kenarında çıkan çarpı işareti ise oyunun tam olarak emu edilmediğini gösteriyordu sanırım. bazı oyunların birden fazla versiyonu var. onlarında bazı versiyonları çalışmıyor o yüzden çıkıyor diye hatırlıyorum o işaret. ama o konuda kesin birşey söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar