Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 1 nisan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 offffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Böyle şaka mı olur gerizekalı.. Yüreğim ağzıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 seni çapkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ulan dedim gene güneş tutulması gene deprem. töbe deyin ya hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 adabını bil jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yarıldım lan aferim apache...boşsun ama hoş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 PUUUUUFFCHHR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yalnız gerçekten bölle bi deprem olduğunu düşünemiorm...o zmn hepimiz ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 eheh eheheh harbi içimden sular kaydı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lannnnn eşşek kafası sen! lan olm yapılırmı lan bu hı! tam dayaklıksın tam... hakkaten iyi şaka msnden soyledin elim ayağım birbirine girdi off off içim boşaldı olm gece gece bende kalp var öldürmeye meraklısın zaten beni! [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 00:19 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dıdınını namb ankor du yu vant more singe song dının taym is waç yu niid kilining dı sörfıs valking vit yor şuus habahbahbasag end dı nınınıını nının ınını habaabhabahbahba ay vi tirayd so ahrd det vas so tu yu vi tirayd so hard tet vas kulos tu yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Adapazarında yım ben çark caddesinde öldürmeyin genel yöneticinizi gomtanınızı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kalplerin gomtanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 len böyle şakamı yapılır len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 gerçekten çok boş insansın birçok yakınım ve akrabam adapazarında ve senin bu gerizekalı 1nisan şakan yüzünden kalbim duracaktı az daha.. eğlenmek istiyorsan aç kıçını aynaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 evet oldu bende gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 deprem olursa gerçekten ne annen kalır ne baban heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lan allah cnn almasın yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lan allah cnn almasın yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 açıp kıçımı baktım yerinde duruyor birde seninkine bakayım duruyormu acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende diyorum biz nie sallanmadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Apache abuk sabuk bi şaka(şaka olmıcak bi *şaka*) yaptın ve insanların böyle tepki vermesi çok normal. cevap vericeğne sus ve bırak insanar istediğini yazsın. seni arayıp, annen kaza geçirdi deseler ve sonra 1 nisaaaan diye bağırsalar ne hissedersin, bi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ... [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 00:36 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar