eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu gitmeler, dönebilmek için sana sevdam daha bitmedi yüreğimdeki ateş sönmedi ne boranlar geçirdi, ne seller gördü ama benim ışığım sönmedi bu gitmeler hep senin için seni bana bırakmadılar, gördün beni bir kez olsun dinlemediler ışığımı verdim, sömürdüler oysa bu ışık senin için yandı bu kalp bir tek senin için çarptı işte onlar bunu görmediler ve kaybettiler.... biliyorum öyle çok iyi olmadı ama lütfen eleştrilerinizi aşırı sert yapmayın. ör:''bence sen bi daha şir yazma:D'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bu gitmeler hep senin için...Tanıdık geldi bu dize çok.Yanlış anlama çalıntı falan demek istemiyorum sadece garip bir şekilde tanıdık:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bilmiyorum.şahsen bana yeni ama arabesk gibi geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 vala bana tanıdık gelmedi. bence fena değil. TMM veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 evet güzel. de ışık birden girmiş şiire, ilk dörtlüğe ışık kelimesi geçen bir dize eklersen çok daha iyi görünür başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar