_ClymoR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gm olcam banlardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zuhahahahahha :D çok güzel ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Emeğe Saygı + Rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 knight ınsanları asosyal yapıyo dıyenlerı utandıracak guzellıkte bır yaratıcılık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Murtaza... Neymiş, demek ki KO yaratıcılığa da geliştiriyormuş :) Ange... knight ınsanları asosyal yapıyo dıyenlerı utandıracak guzellıkte bır yaratıcılık :) Aslında bu yazma hadisesi sosyal hayatımda zaten devam ediyor. Yerel bir gazetede köşe yazıyorum. Ama sakın şimdi biri çıkıp da, "aha bi medyacı daha. bizi bu halde siz gösteriyonuz" demsin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 jajajajajajjajaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Süper xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 auzuhahahaha super walla bittim buna xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar