BaneHallow Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 arkadaslar ben bu mc ve zg den sikayetciyim ben dps warriorum yani arms furry guildimle mc ve zg lere yeni basladık ama gördügüm kadarıyla bana oralardan çok az item düsüyor yani hepsi tanklar için bence blizz in biraz bizleri de düsünmesi lazım yani ben bwl ye kadar beklemek mi zorundayım dkp mi harcayacak item bile düsmüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bari blizzard forumunda açaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 DPS = crit chance demek değildir arkadaşım,not al. güzel bir şekilde stat veren itemi havada kapacaksın. bloodsoaked pauldrons exalted AB olmamış bir warrior için oldukça güzel. hem defense hem mis gibi statlar. gurubashi dwarven destroyer havadan 30 AP,zin'rokh desen şölenlere koşarsın,crusader patlat. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bloodsoaked legs, ayaklar, sonra polearm var adini unuttum. 2h axe var gri'leks carver, baska bi dolu sey var zgde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hatta al bu zg, bu da mc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 silah olarak pek bi sıkıntım yok http://www.thottbot.com/?i=36492 haklısın önemli olan iyi statlar ama agi,stam ve str üçünüde veren item sayısı çok az yani bir tanklar için Battlegear of Might gibi bir set varken neden bize de benzer bi set yapılmıyor hadi seti geçtim bu saydıgım 3 stat ı veren itemler olsa razıyım umarım anlatabilmisimdir derdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Bize derken? Battlegear of Might zaten warrior seti, bi de dps warrior seti mi yapicaklar? Yani senin surada su ettigin laf, bir shadow priestin gelip shadow priest seti niye düsmüyo MC'den demesi gibi bisey. Nedeni de su: PvE de warriorin görevi tankliktir, nasil priestinki healingse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Arkadaşın verdigi link te druid(healing) feral warrior (tanking) dps diye ayrılmış , demekki feral druid inde pve de bir işlevi var dps warrior unda shadow priest örnegi vermen gerçekten saçma shadow priest pve de zerre işe yaramaz dps warrior un yaradıgı kadar he diceksin o site nedirki benim bildigim doğru saygı duyarım kaldıki sadece dps warrior icin itemlar var.dps warrior defans veren item ı nabacak.Her guild de raid e dps warrior olarak giren 2 adam vardır en azından warriorların görevi sadece tanklıktır die bişey yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 said: Nedeni de su: PvE de warriorin görevi tankliktir, nasil priestinki healingse Ben tanklamicam dps vericem diyen warrior kendine her zaman raidde yer bulur ama ben heallemicem dps vericem dien priest ta oyun ömrünü bglerde bitirir.O yaptıgın görev dagılımı sadece priest icin geçerlidir pve guild indeysen mc bwl aq yapıyosan item giymek istiyosan heal liceksin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Buildi ne olursa olsun, end-game instance a giden warriorin cantasinda tank seti bulunmak zorundadir ama ve ihtiyac aninda tanklik yapmak zorundadir. DPS ve tanki bu kadar ayirmamak lazim yani. Warrior warriordir sonucta, önemli olan raide maksimum katki saglayabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abi priestı bilmem de ben we guilden 1 arkadaşım daa dps shaman olduk gayet de iiyim yani (daa epic mepic alamadım dps için hepsi healingliydi lvl 50+ mavi leri ile geziom ama metede ilk 10 dayım epic leri topliim o zaman iilerşirim herhal) peki neden dps warrior iş yaparkene felan druid iş yaparkene dps priest iş yapmaz bi yorum getirim dps priest mana based dır mana biter işi biter mage çook daha geniş mana poola sahipkene (+damage leri spell critleri yakın olduunu warsayıtorum) neden onu tercih etsinler bi de dps warrior feral druid dps shamnın amacı gerektiinde tank(feral) dps(warrior/shaman) gerektiinde heal(druid/shaman) tank (warrior) yapabilmesidir yani raidde bi off tank yattı dps warrior hemen shieldını alıp tanklık yapabilir ama aynısı dps priest için geçerli deildir o amcam yarı yada daa az manayla kimi heallicek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 zg de cok guzel itemalr var fury warrior icin hic bişey yoksa hakkari ler var, mc de bi flameguard gountlets, bi blastershot shotgun, sonra obsidian edge brutality blade ha tabi ragnarosdanda onsalought girdle ve spinal reaper var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 zaten cikan esyalar yetiyo da artiyo, fazlasini arama. her halukarda tank setin olacak penth'in dedigi gibi. bunun yaninda da tabii ki diger esyalarin olacak ama yerine gore giyeceksin. bi garr savasinda giymezsin, ya da AQ'da giymezsin dps setini. kisacasi 3 4 tane farkli setin olacak isin sonunda, yerine gore degistireceksin. yukarida da dedigim gibi, spinal reaper ve diger esyalar yetiyo. +sini bwl'de aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 işini bilen shadow priest damage meterda mageleri geçiyor. üstüne birde vampiric embrance mıydı neydi onun sayesinde herkes adamı çok seviyor. Yani PvE'de her classın dps işi olabilir. Ama söylendiği gibi istersen Dps ol istersen class'ının gerektirdiği ol. 2 koşul içinde üzerinde set bulunacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ben de yeni limite kıl oluyorum. Mutlaka tank olmak gerekiyor tier 0 instancelarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 demirmaske abi işini bilen shadow priest ne demek ya şimdi bi MC da mage ler varken warlock varken ve bunlar spelleri yoluyla nerdeyse çift bar manaya sahipken sen priest i dps veren bi caster yapacaksın. ve bide üzarlari +damage yle dolu olup normal spell damageleri bile yüksek o casterların arasında! sanırım o priestin MC a 50 şişe major mana potionla girmesi lazım, mana biter shadow priest da biter bunu kimsede shadow priest için healler lar varkken inner atıo spirit yükseltmez yada o shadow dps group unda oluğu için mana tide totemlerden de faydalanamaz öle ölüme terkedilir :o) yani resmen bi saçmalık sahdow priest pvp dir abi pve de olayı yoq. zaten normalde de düşen tüm tier ler holy +disipline parçalarıdır. ben daha sta sı bol armor u bol ve +damage veren bi priest tieriyle karşılaşmadın varsa siz yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Allegal ne şans ki bende henüz DPS warrior için bir tier setle karşılaşmadım. Warrior'ında bütün setleri defence veriyor.... Random eşya toplayarak yapılıyor. Yani Tier setlerin hepsi Class'ın gerçek görevi üzerine ayarlanmış halde ama random parçalar toplayarak kendi istediğiniz şekilde giyinebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 1 shadow priest warlocklarin dmgini yukseltmek icin kullanilabilir. ayni sekilde 1 feral 1 de oomkin druid rogue ve mage dmglerini arttirmak icin faydali oluyor. sig dusunmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Warrior warriordur. Dps i Tanki yoktur. Her setten yaninda olur. Ben yanimda fire set shadow set nature set frost set (herbiri 200+ resist) dps set 1 yedek dps weapon tanking set ve 1 yedek shield ve 1 yedek tanking silahla dolashiyorum. Potlari aliyorum. Sonra da yer kalmiyor zaten.. O yuzden dkp yi onyx hide backpacke basiyorum bu aralar.(1 tane kaldi :D) Ek: Ben dps warriorum dps veriirirm diyen warrior raidde zor yer bulur :) Onun yerine multi itemli bir warrior gelir bye bye derler 2 dk dushunmezler. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 06:35 tarihinde, Delidumrul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Evet warrior oynayan arkadaşların çoğu doğru demiş warriorsan tank itemlerinde olucak dps de yerine göre switch yapıcaksın zaten guildlerde MT ler bellidir bu adamlar önce donatılır sonra dps warriorlar almaya başlar ve bu itemleri yer ve zamana göre kullanırlar dedikleri gibi garr da dps formatta gezersen hem raid top olur hem sen en basit örneğinden dps warrior olsan bile her zaman yanında 1 shield olmak !zorunda! + def veren itemlerde varsa daha da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ha bide mc oncesi duzgun itemlar var dps set icin ne bileyim git timmy kes sadist düşür hand of justice düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hoj zaten hala en iyi warrior trinketi bence dps icin, ama emperor drop artik :/ force of will ile degistirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sanirim burda arkadas yanlis anlasilmis cünkü ayni sorundan bende sikayetciyim zamaninda blizzard forumalrina da topci actim baya tartisildi. Ben de fury warrior um. 1-Warrior elbetteki yaninda her zaman tank item tasir gerektiginde tanklar bu tartisilacak bise degil. 2-Warrior sadece tank olacak die bi sacmalik olamaz bence aggro kontrolunu dps breakler(molalari) vererek oldukca iyi yapan fury warrior un ustune damage veren pek klass yoktur ama ustalik gerektirir 1 aggro bütün raide malolabilir.Gerci arkadas bunu da kastetmemis. (Su ana kadar sadece owerpower ve bloodthirst ve arada heroiclerle gitmeme ragmen pek bir aggro sorunu yasamadim :) ) 3-Oyunda bence warrior iyice sapmis gercek anlamindan warrior deyince herkesin aklina tank gelio. Benim aklima melee de vuran kesen herseyi parcalayan bir berserk geliyor ki warrior mantigina tarihine bakarsan böledir gidipte savasta warrior karsi kalenin boss unu tanklamaz :D (mevzu bu da degil) 4-Asil mevzu su ben de fury warrior um ve bir warrior un duel wield yeteneginin bu kadar zayif oldugunu ilk defa görüyorum.Melee master oalrak tanitilmis blizzard kitapciginda ama duel wield diger klasslardan daha kötü kullaniyoruz yüzde hit sansi artiran bir talentimiz bile yok. Fury warrior icin MC de dusen bir set yok dikkat ettiyseniz fury e daha cok yuzde hit sansi veren bir set lazim.Onu birakin Dps warrior icin(böyle bir kavram var kimse karsi cikmasin her adam gibi guildde mutlaka 2 dps warrior olur 1 i arms 1 i de fury ben 2 fury i tercih ederim :)) MC de dusen bir set yok tank icin dusen Might set gibi ve fury warriorlar bu raidlere tank warriorlarla ayni zamani ve emegi harciyorlar.Alabildigimiz parcalar halinde itemlar ise onslaught , flameguard, bloodsoaked gibi daha önce arkadasimiz da solemis.Ne arms dps ne de fury dps icin dusen bir set olmamasindan yakinmis arkadas ben de katiliyorum sahsen.Yani bize sole guzel bi art designi olan ve güzel bi set bonusu olan söle gösterisli bise lazim :) Lütfen bu topikte warrior u tartismayalim benim icin WAR kelimesinin gecmesi yeterli class in adinda yeterince aciklayici kimse warrior tanktir muhabbeti cekmesin.En azindan fury bi warrior un dps te tüm raidi ezdigini gorene kadar :D [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 22:15 tarihinde, kucukti tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 22:18 tarihinde, kucukti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ZINROK DUSUYOR VE SEN ITEM YOK DIYORSUN druidler kullanbilse druide alirim swordu len bilmeden konusmayin bloodsoakedu toplayin plate giymis spiderman olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 abi warrior diince aklıma tank gelmesindewn normal ne war blizz primary tank demiş işte. sen fury arms seti istersen bende enchament elemental seti isterim hunter beastmaster survival seti ister vs vs vs bu iş uzar her instanceden 24 set düşmesi lasım o zaman abi uuraştırma bizi gözünü sevem adamlar kaç ay soora çimizlerini getirdiler tier2 setinin sen 16 sset daa koyun diosun topla işte bnm gibi randomları işin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar