fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Savaşın kapımızda olduğu bu günlerde çok anlamlı bir film. Muhakkak izlene diyorum. BIRDY Yayın Tarihleri : 27 Şubat Perşembe 21:00 Türü : Gişe Filmleri Yönetmeni : Alan Parker Oyuncular : Matthew Modine, Nicholas Cage, John Harkins, Sandy Baron Yapım Yılı : 1984 İngiliz yönetmen Alan Parker’ın yazar William Wharton’ın romanından beyazperdeye uyarladığı Birdy, Vietnam Savaşı sonrası ruhsal bir sarsıntı geçiren genç bir adamın öyküsünü anlatıyor. Çocukluğundan beri kuşlara karşı tuhaf bir saplantısı olan Birdy, savaştan döndükten sonra kendisinin bir kuş olduğuna inanmaya başlamıştır. Bütün gün konuşmadan, çıplak bir şekilde oturan Birdy’yi hayata döndürmek için onu ziyarete gelen ve yine bir Vietnam gazisi olan arkadaşı Al ne yapacağını bilemez haldedir.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ah, evet, harika bi filmdi! kaçırılmaması gerek bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 cnbc-e evet[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Pof. Tamda Windtalkers'ı izliyodum ya :( N'apsam, ne etsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hayat bilgisimiii birdy mi :) ulan hepte güzel seyler ayni gun ayni saatte olur. diger gunler oluruz sikintidan[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Eh tabii ki Birdy yani düşünmeye bile gerek yok :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bende oyle yaptim :) tekrari ne zamandi hayat bilgisinin? pzt mi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 windtalkers yalan abi birdy de gerçek nicholas cage i gördüm güzel filmmiş.[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Hayat Bilgisi tekrarı salıydı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Harika bir filmdi.Hayat bilgisini izlesemmi diye tereddüte düştüm ama(oldukça neşeli bir bölümmüş duyduğuma göre)doğru karaarı verdiğimi bilmek güzel.Vietnam savaşı günlerinde oradakilerin neler çektiini görmek bir yana bir insanın takıntılarının ona neler yaptırdığınıda görmüş oluyoruz.(bu arada o filmin sonundaki olay çok güzeldi bence.hani uçucak sandı ya)Ayrıca nichoals cage in baya değiştiğini farkettim(baya yaşlanmış yaw)[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Tek kelimeyle mükemmel Balo da babasıyla arasında geçen konuşma beni ağlatcaktı resmen.. Sonu da bi o kadar mükemmeldi.. Tam eyvah gitti derken süper bitti ya Öğrensinler nasıl olurmuş film..[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 2de bi cok uzun reklamlar girdi. gece 3 te tekrari vardi daha guzel geldi 2. seyredis.(gerci sonunu biliyoduk ama:))[hline] [Bu mesaj -Mix- tarafından 28 Şubat 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Abi ben özellikle birdy nin Al le kadın göğüsleri üzerine yaptığı tartışmada yerlere yattım gülmekten(sadece yanlış yerdeler ve biraz büyükler dedi ya)Ama filmin geri kalanında neredeyse sürekli ağlayacak bir durumja geldim[hline]Bir gün iki fare krema kovasına düşmüş.1.fare pes etmiş ve hemen ölmüş.2. fare pes etmemiş ve dışarı çıkmaya çabalamış.Sonunda o kadar fazla uğraşmışki krema tereyağıyan dönüşmüş.Farede tırmanarak dışrı çıkmış.Tam kurtuldum diey sevinirken evin kedisi fareyi yemiş(neymiş?sıran geldiyse ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar