ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ben ps2 almak istiyorum ama konserler saolsun bütçem o kadar da güzel bi durumda değil... istanbuldayım ikinci el veya 0 farketmez ucuz ps2 nasıl bulabilirim ve en iyi fiyat ne kadar olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Valla sıfırının 375YTL civarı gezdiini biliyorum ama gelcek yorumları da merakla bekliyorum. Zira benim de PS2 alma planım vardı (KoF çıkmıyo ki PC'ye falan :/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kullanilmamis "sifir" ps2 ler bildigim kadariyla 320-300 civari geziyo, ama bunun tabi bide chip masrafi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 https://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=play+station&search_type=detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ps3 cikinca duser fiyatlar. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 08:08 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aquila xbox 360 cikti xbox hala 400 milyon chip dahil :) sanmiyorum dusecegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar