KILIC Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ohara 67 dakikamı.. sakin down suresi olmasin o ... o neymis ole 67 dakika.. en kısa surede kendi serverima aticam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bende bi sin yapmıştım 48 lvl ezik bişi elinde mirage +7 ve sb +8 war olimpiada wolfla 830 felan oluyodu attack sadecde dlW için yaptım gerçekten çok eğlenceli geçiyor dlw ler dlw için sağlam olan bi warriordan böyle bi video izlemek çok hoş olurdu cidden neyse illa indiririz bi gün :P ha bide hangi serverde dlw yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Cypherda.. Takılarıda Duzelttigimde Wolflu Attack 1550 Civarı Oluyor.. Suan Upload Ediyorum Kendi Serverima.. BirKad Dakikaya Eklerim Linki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar