Vodan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 AUDİ 2006 Q7 3.0 QTDİ SİYAH BEJ DERİ 0 TİPTRONİK 145.000 EUR 3.000c.c233bg -ANAHTARSIZ ÇALIŞTIRMA -ELEKTRİKLİ HAVALI SÜSPANSİYON -ISITMALI KATLANIR HAFIZA PAKETLİ YAN AYNALAR -ÇEKİ DEMİRİ -ELEKTRİKLİ AYARLANABİLİR DİREKSİYON -XENON FAR VE FAR YIKAMA -DÖNÜŞ AÇISINA UYUMLU FARLAR -ALUMINYUM 20 İNCH JANT -BOSE MÜZİK SİSTEMİ -IŞIĞA DUYARLI AYNALAR -EKRANDAN GÖRÜNTÜLÜ PARK MESAFE SİSTEMİ -İÇ AHŞAP KAPLAMA -DESIGN PAKET DERİ PLU -ISOFİK ÇOCUK KOLTUĞU -ALARM -ÖZEL SPOR SÜSPANSİYON -OTOMATİK BAGAJ AÇMA -HIZ SABİTLEME SİSTEMİ -BLUETOOTH TELEFON -KONFORLU ÖN KOL DAYAMA -HAFIZA PAKETİ -İÇ IŞIK PAKETİ -MULTİFONKSİYON DERİ DİREKSİYON -KOMFORT KLİMA 4 BÖLGE -KONTRAS BOYA -BÜYÜK EKRAN NAVİGASYON -LASTİK BASINÇ KONTOL SİSTEMİ -ÖN KOLTUK ISITMALAR -HIZA DUYARLI DİREKSİYON -ARKA KAPI AİRBAGLERİ -3.SIRA KOLTUK -IŞIK SENSÖRÜ -ÖN CAMDA GÜNEŞLİK -IŞIKLI MAKYAJ AYNASI GreyMarket gelmiş. İkizler OTO denen firma satıyor.Web sitesi [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:22 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Selam, Dün Bağdat Caddesinde ben de şahit oldum ama ailemizin çirkin bir üyesi olduğu için ben pek ön plana taşımak istemiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sanki verseler anahtarı eline, kullanmayacan. çok lolsun para asdasdzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Audiye yakışmamış bence gayet kötü :/ guzelim audinin onune bak peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bumu cirkin para? yapma etme yawwwww :) ben felaket begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Selam, Silp arkadaşım 'bedava sirke baldan tatlıdır' lafını bir şey bilerek söylemişler herhalde :P Anahtar verdikleri an herhangi bir S için otomobili için arabayı okuturum/takasa veririm. Şimdi de VW aynı ızgara yapısını kullanmaya başlıyor. Taş yağacak başımıza. Ben o tasarımcıları... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 izgara tamam da ust modellerde abarttikca abartiyolar okuz gibi masallah sosyetenin yeni gozdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 @ paramecium. eee hepsi tek yere bağlı olunca... WVnin her arabasını ondan bundan çalıp kırma gibi bişey yaptılar ya... neyse. Q7 hayırlı ve eksik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 proshe çıkardı ya alttla kalmıcak hemen bişiler cizip çıkardılar ortaya bence audiye yakışmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben olayi cozdum, cirkin arabaya boyle paralar verince daha bi guc gosterisi oluyor olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 şu single frame'in nesini sevmiyorsunuz anlamıyorum. bence kro ve abartılı olanlar escalade gibi tüm ön ızgaranın kromla parlak parlak kocaman durması. burada sadece şirketin yeni imajı olan single frame kullanılmış ki sadece etrafı parlak. ayrıca bu arabayı getiren uyanıklar 95k€'dan doğuş baz modelini satarken 145K€ya satıolar bunu. ben hayatımda 50K€'luk aksesuar görmedim. sağda solda yok die enayi arayışındalar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Range Rover "Vogue" olunca 20bin EU luk koltuk almış oluyorsunuz =) Yinede dediğin gibi uyanıklık ediyorlar pahalıya satarak. Ancak 3 e 5 e hatta 30 a 50 ye bakmayan tipler var. Kolayca satarlar bu arabayı. Birçok galeri getirmiş anlaşılan. Arabam.com da bi ilana daha rastladımda bikaç saat önce. Arabanın içini Range Rover'a kıyasla daha yavan buldum ben. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 03:08 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Range Rover Vogue ile 20k euro fark yok abartmayin canim, ayrica Range Rover'a on izgara olamaz bu cirkin araba. Audi severimde Q7 baya hayal kirikligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Selam, Benim takıldığım nokta ızgara yapısı değil, burun yapısı. Sanki ameliyatla alnı gerilmiş gibi duruyor. O eski küt burunlu hali daha güzeldi :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bir de range rover autobiography var 20.000 euroluk koltuklar esas onda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Autobiography nin janjanlı rengi var :) edik; Land Rover Range Rover 3.0 Td6 HSE - 2006 6 silindir (sıralı)-2926c.c177 Dizel 118.493 193.440 Land Rover Range Rover 3.0 Td6 Vogue - 2006 6 silindir (sıralı)-2926c.c177 Dizel 136.948 223.568 18k EU fark. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 19:52 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Range Rover'in resmi sitesinde yazan rakamlar biraz gercegi yansitmiyor ama yinede okadar fark oldugunu bilmiyordum gercekten. Yani resmi sitede 125k euro diye satilan rr sport'lar 105-110 arasina getirtiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ne kadar dizelde olsa 100 km de 100 litre yakar bu arac :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ilgilenenler ciftehavuzlarda ersoy otomobilde getirmis. Yani bu normal dogus fiyatiyla gelmis demektir bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar