MuslumGursex Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 poli senin aksesuarlar (gitmeyenler) NCS atmadan önce varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sabah wipe oldu .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hala wipe diyo wipe ta kc leride mi siliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Allahsız kitabsızın biri çalmış işte abi. salla dicem sallanmaz bilirim. ne desek boş. inş yakalarsın gerçek hayatta bi güzel azını burnunu kırarsın dicemde o zaman iyice azar medya knight online için birbirlerini dövdüler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sadece geçmiş olsun..bırak oyunu karı kızlarla uğraş çatır çatır hayatını yaşa be güzel kardeşim.bak ben n0th1ng rollback yedım ıtemler gıttı karı kızla çatır çatır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gecmiş olsun kardes ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 poli senin aksesuarlar (gitmeyenler) NCS atmadan önce varmıydı? ------------------------------------------ evet aynı itemler vardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Sabah wipe oldu .... ------------------------------ ersin bunun wipe ile ilgisi yok,silinen itemlerden birtek lycaon 8 hadi belki derim silmediler 6 aydır yeni sildiler ama str setimi,hp setimi 54,57 büyü spelleri neden silindi tartısılır..komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 @Kosper 1000 $ para vermişsin custommer supports a msj at böyle böyle oldu charımı bu güne roll back attırmak istiyorum diyceksin eger yapmazlarsa direk o 1000 doları çekebilirsin tekrar hmm iptal ettirme gibi bi olanagın vardı biraz araştırsan bulursun benim charın pass ı gitmişti custommer a msj atmıştım böyle böyle pass yok yeni passı yollamazsanız aldıgım bütün premium +kc paraları geri çekicem demiştim 3-4 saat sonra özür dileyerek pass ımı yollamışlardı bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kosper, Diablo_Angel'ın bahsettiklerini denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 mesaj attım cevap yok bekliyorum bakalım avukatlar falan salladım bişeyler :D inşallah bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Çok Geçmiş Olsun GerçekTen Çok ÜzüLdüm...Ya Bu Oyun Zaten AkıLLıyı DeLirtir Ah keşke bu oyun olmasa baksana 1000$ gitmiş LaneT oyun bırakmak için böle şeler lazım zaten abi korkma K2 bi kaç şe de spra de charımı geriwer cart curt charın geLir KorKMa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar