Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DieHippie Hacked herşey bitti..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Allahsız kitabsızın biri çalmış işte abi. salla dicem sallanmaz bilirim. ne desek boş. inş yakalarsın gerçek hayatta bi güzel azını burnunu kırarsın dicemde o zaman iyice azar medya knight online için birbirlerini dövdüler felan
Mesaj tarihi:
sadece geçmiş olsun..bırak oyunu karı kızlarla uğraş çatır çatır hayatını yaşa be güzel kardeşim.bak ben n0th1ng rollback yedım ıtemler gıttı karı kızla çatır çatır xD
Mesaj tarihi:
Sabah wipe oldu ....
------------------------------

ersin bunun wipe ile ilgisi yok,silinen itemlerden birtek lycaon 8 hadi belki derim silmediler 6 aydır yeni sildiler ama str setimi,hp setimi 54,57 büyü spelleri neden silindi tartısılır..komik..
Mesaj tarihi:
@Kosper 1000 $ para vermişsin custommer supports a msj at böyle böyle oldu charımı bu güne roll back attırmak istiyorum diyceksin eger yapmazlarsa direk o 1000 doları çekebilirsin tekrar hmm iptal ettirme gibi bi olanagın vardı biraz araştırsan bulursun benim charın pass ı gitmişti custommer a msj atmıştım böyle böyle pass yok yeni passı yollamazsanız aldıgım bütün premium +kc paraları geri çekicem demiştim 3-4 saat sonra özür dileyerek pass ımı yollamışlardı bi dene istersen
Mesaj tarihi:
Çok Geçmiş Olsun GerçekTen Çok ÜzüLdüm...Ya Bu Oyun Zaten AkıLLıyı DeLirtir Ah keşke bu oyun olmasa baksana 1000$ gitmiş LaneT oyun bırakmak için böle şeler lazım zaten abi korkma K2 bi kaç şe de spra de charımı geriwer cart curt charın geLir KorKMa....
  • Yeni Oluştur...