Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SOE'nin bir klasiği daha.

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Matrix'in CR'i cok kaliteli adamlar cok uzun suredir bu CR uzerinde calisiyorlardi.Sonucta oyuncularin cogunlugu bu CRdan memnun...

Ustelik bu CR'in gelmesi zorunluydu oyunun combat sistemi hakikaten dandikti yani burada swg ile karsilastirma yapmayin cunku swg'nin combat sistemi cok iyiydi ve bir combat upgrade'e ihtiyaci yoktu

Bence mxo dev. team CR ile iyi yapti cunku soyle bir durum var MxOdaki dev.ler swg'dekilerden cok ama cok daha farkli bir kere oyuncularla iletisimleri harika gidip oyun ici adama msj atabiliyorsun genelde ne zaman PM atsaniz size cevap veriyorlar oysa swg'de playerlar umrumuzda degil gibi bir laf bile etmislerdi zamaninda yani demek istedigim mxo team swg'ninkinden epey farkli ve bu yuzden bu combat revision basarili oldu swg'e gelen CU-NGE ile bunu kiyaslamayin bile sanirim soe ilk defa dogru duzgun bir sey yapti..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten SOE nin SWG dev teamına kızgınım SWG nin başından beri olan buglara umursamadan baktılar. (melee def elinizde melee silah varken ranged def elinizde ranged silah varken işe yarıyor descriptiondada bunun tam tersi yani melee defin melee silahlara defence olarak gözüküyor. hatta jedi ın defence kısmında ranged defence de var.) ama sonuçta herşey SOE nin başkanının kontrolü altındaydı ve CU sonrada NGE çıktı. Aynısı Matrix e olur olmaz ben sadece kaynak belirttim. Hem matrixin combatı çok kötüydü diyebilirsin ama SWG nin de çombatı pre-CU da tkm nin Dizzy, KD combo sundan ibaretti. Ben açıkçası CU yu sevdim. Grup oyunu olduydu (tabi gene krayt sololayanlar falan vardı o ayrı) ama benim asıl eleştirdiğim sonunda Matrix e de NGE (yada NGR) gelebilme ihtimali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...