Bjork Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çok Sevdiğim Değerli Arkadaşım Endless_Nightmare.. Seni kaybetmenin büyük acisini taşıyoruz... Ama ben sana acimicaaammmm.... Yumruk manyagi yapicam seni.... [spo][/spo] [spo][/spo] Sakın ola Cz de karşıma çıkmayın.. asdasdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Endless hala mutlu musun orc oldugun icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ehuehueuh güzel dayak yemiş endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Burdan TheLast clanından _Fx_ arkadaşıma teşekkür ediyorum.. Ben dahil 8 kişiyi ufakta olsa sevindirdiği için.. Oyun içinde birçok pm attın ama hiçbirini anlamadım.. Seninde sevinerek verdiğini biliyorum.. Çok saol.. :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aboooooov:)) endless'ı ben de yapıştıracaktım ama shadow hunter failed verdi:))o şimdi nasıl da şaşkındır,human town'a gidiyodur alışkanlıktan..ıslak o weight ne bea 2080!!! ben 790 weight'e ulaşabilmek için +8 str kullanıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Tremors daha benim weight az kiii... Ne Wieght ler war 1 bilsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ya sinler yumruk atamıyo str den kaynaklanıyo demi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 atıyo stuner nasıl atmıyo :D hatırlıyosan kardan adamlarda herkes yumrukla vuruyodu :D demek istedigim herkes vuruyo cıkar elindekileri dene istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Militan.. Rogueler.. Yaratıklara Yumruk Atablior.. Sİlahsizken ZR Yaptigin Zaman.. Ama Playerlere Karsı Yumruk Atamiyorlar.. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 onu bilmiyodum soryy o zaman :D warrior rulez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 heheh... benim warriorun son halini gormen lazim.. milleti 50 lvl olduguma inandirmaya calismaktan savasamiorum drw lerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :D allah bilir bişiler yapmıssındır sen.. full atack felanmı? ss cekersen bakarız warrior rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 wolfle ap 1510 desem :) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 10:55 tarihinde, KILIC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yuh :D hemen hemen aynı benle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Aha DRW Katili :) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 uLen bi bize düşmedi şöyle para ya hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 one beeeehhh :D canavar canavar sende bu para olduqdan sonra :D nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 miras diil alinteri =) bi impact cakamadim totonun yanina ama.. ona sıkılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 lan tosba spota gidiyom hiç birinize dokunmuyom adamlar dalıyo sonra arkama taktım party pff 1 tane human kalmadı asdsadas xD suan karus olmak cok zevkli sadece kalabalık oldugu için karsında cok dikkat gerekiyo adamı kesiyosun arkadasından 5 kişi daha geliyo xD [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 12:08 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 islak drop parayi göstermisken bende söleyi vereyim dedim..1 2 saat kadar önce Torment dan 600m aldim cz de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sen takma endless Islak Tosbaga denk gelir bize :D yanlız endless ile pk yaparken tepkisi süper endless=abi bitane kesiyosun 10tane geliyo poli= asdfahdsaha böylesiniz olum işte sürü gibi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kanka dun sanada dedim ya adamı kesiyosun tam np aldım diyon arkadan 10 kişi daha geliyo xD gremlin gibi kestikce cogalıyo humanlar asdsadas xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ezik endless ueahuae helal ıslak hemde yumruk la kesmiş :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 endless e karısan karsısında benı bulur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 pis combo yapmış tospa yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar