asterix Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Kelime: Araba - Murat'in en sevdigi sey ne? - Kari? - Hayir, baska... - Seks? - Hayir, hatta geçen gün degistirdi. - Haaa araba. Kelime: Besik - Hani alttan titretiyorsun yavruyu? - ??!!!! Kelime: Cazibe - Abi benim hayvani neyim var? - Pipin var - Yok lan bu vahsi bisey... - Oha nasi ya? Kelime:Palet (Tabu kelimeler: Ayak-deniz-vs vs KULLANILAMAZ) - Gölün büyügüne girerken seyine ne takarsin? - Pestemal ( Topluluk iptal ) Kelime: Operasyon Kız: Hani adam beni yapti ya ben simdi ne oldum? Cevap veren: rospu Kelime: Tarla A:Biz bugdayi nerden aliriz? B: Devlet mahsul ofisi.... A: Oha hayvan, yuh be, moloz. Kelime: Araba A: Her gün bindigimiz sey? B: At A: ?? Kelime: Iska - Kar topu savasinda Pelin'e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - Hayvan? Kelime: Kopça - Sen memelerini neyle tutturursun? - Sutyen? - Peki sevisirken sutyeni çikarmak için neyi açarsin? - Kopça? - Peki ilk neyi çikarirsin üstünden? - Eaaa..?? ( Diger figüranlar: Abi bildi iste) - Ayh ben dalmisim pardon Kelime: dogum sancisi anlatan: simdi kadinla adam sevisti, kadin nooldu? kiz: döt oldu.. anlatan: hayir ya, öyle diil, ne kaldi? kiz: memnun kaldi? grup: e yuh artik.. Kelime: Çürük hikaye: anlatacak olan askere gidecek. -abi, ben ne olursam askere gidemem? -... sessizlikten sonra -ibneee...!!! Kelime: iskolik -sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya! Kelime: zil zurna sarhos ( içki içilen bir gecede) çocuk : biz bu gecenin sonunda ne olacaz?? kiz:sevgili!!! cocuk: ???? Kelime: yildiz çocuk: sen ne olmak istiyorsun? kiz: ünlü ! çocuk: baska? kiz: star ! çocuk: onun türkçesi ne? kiz: starin türkçesi yok ki! çocuk: var yaw!!! kiz: hee!! aktris coccuk: off ya... Kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayir...hani siftah yapilir milli olunur ya.. -genelev!!!! -evet iste orda bisey.. -PEÇETE!! -allah belani...igrençsin... Kelime: dirdir anlatan: - "her evde olur .. " oyuncu1: - "kur'an " oyuncu2: - "prezervatif... " Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu (Topluluk Iptal, Anlatici aglar) kelime: papatya - hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya - grup:?!?!?!?!?!?!?!? kelime: jartiyer : bana cok yakisan bisey : hersey : canim benim.ama en cok yakisan hani diyodun ya. : makyaj, piercing, gozluk, kiyafet, hede hodo... : victorias secret : jartiyer : :heyoooo rakip takim: biz cikalim siz sevisin kelime: kaftan anlatankaf dagindan gitmek ister) hani masallardaki dag. cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI!!! A: karti firlatir, mekani terkeder kelime: Ters takla :Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. M:hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama.. (süre biter) B:ters taklaydi bee.. M:yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hee heryerde var bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 chelebi mail grubuna üye olanlar çatır çatır belli oluo mail boxa bakıorum sonra burayı açıorum direk buraya gelmiş alayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ama ölüyorum!!! ahahhaahahahahahahah....* yere düşüp yerleri yumruklamaya başlar * aklıma eskiden oynadığımız tabu geldi kelime : iki kat -can abijim senin ev nasıl -dört duvarlı -BEN GİDİYORUM! [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 14:26 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 loL :) Her okuyu$umda guluyorum nedense :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 güzeller güzell:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kelime:popstar a:hani tarkan gibi bişi? b.ibne????!!!! (topluluk ağlamaya başlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar