Bleda Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yeni pritnter almı şbabam şimdi deniyorum. model epson photo r220. tdk nın sadece alt tarafında yazı olan düzbeyaz cdlerine resim bastım cd üstüne ve düşündügüm kadar kaliteli bulamadım? acaba fazla beklemeyip (20 dk kadar bekledim) mürekkebin dagılmasını beklemedigim için mi boyle oldu yoksa bu tip printerların cd ye fotoğraf/Resim basma kaliteleri düşük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yazi disinda fotograf falan filan a4 e basarsan zaten cok kaliteli sonuc alamazsin ince fotograf kagitlari var 20 milyona 100 tane (hp'nin var bende) onlara dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 cevabın için saol ancak benim kasettigim bu deildi. direk cd üstüne resim foto vb basımındaki kaliteden söz ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bunun cok kaliteli olmasini bekleyemezsin zaten. sonucta 100 dolarlik bir printer. cd uzerine okunacak kadar yazmasi yeterli. tavsiyem cok renkli resimler tercih etme, en guzeli sadece yazi ve geometrik sekillerden olusan sade bir arka plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sunu anlamadim bleda, printer direk cd nin uzerinemi bisiler basiyo yoksa cd nin uzerine yapistirmalik kagidami basiyor? eger cd ye basiyor diyorsan bilemem ama soyle bisi diyebilirim philipsin yeni cd writerlarinda oyle bisey yapilabiliyor eger illa cd lerimin uzerine yazi/sekil yazacam diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 cd nin direk üstüne basıor, yapıştırmalık kağıda deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar