iamLight Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 az önce pc me re-start attım oyundayken sonra şimdi askıda kaldı ne kadar sürede açılıyor bi fikri olan var mı ? gerçekten canım sıkılıyor şu askıda kalma olaylarına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ares 2 den Ares 3 e geçeyim dedim succesfully login but fail dedi ve şimdi askıdayım. Sinir bozucu ama bitmeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 dm kesiyoduk laga girdim yattım sonra party den yazdıgım yazıların yanında isimim gorunmuyodu relog atıyım dedim giremedim oyuna bekliyoruz sonumuz iyi degil :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Hayra yor gene de. Yaw bu rada server savaşında beri senle denk gelmedik Endless. Nerelerdesin ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ares ler göçüyor galiba 255 hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Sana bu mesajı yazarkene düzeldi durum. Login oldum bakalım ne olmuş :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben login oldum charım yok ortada :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben login oldum charım yok ortada :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 fantiagra tanıyamadım 0_o karus oldum dm boss pesinde kosuyom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-one Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ezük seni sen kim dm kim:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 girdinis mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 girdim press ok cıktı karsıma direk adasdasda bugun %5 gitti valla ayak ustu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Oyuna girdikten sonra ileri geri hareket ederkene irden kendimi gökte buldum ve hareketsiz kaldım. Ne town ne gate nede yazı yazamıyorum. Ne oldu sizce??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Serverlar patates oldu :) Bendede 4-5 kişi hareketli fakat diğerleri olduğu gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oyunda bır sorun war sanırım herkes donmus durumda 7-8 kişi benım gıbı hareket halınde. kasamı acamıyorum karsı tarafın merchantını acamıyorum town cekemıyorum tp olamıyorum clanda gozukmuyorum pm atamıyorum failed werıyor noluo oyuna o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben o zamn heeç zorlamıyam ko dur buda olur buda geçer aa ndense hiç şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar