Asgard Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 senden mutlusu yoktur simdi eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 vay be! bide değerini bildin mi tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 tey tey *keklik oynamaya başlar başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ama bence seninki 1az güçlü duygular...bu konuda kendine sadece sen yardım edebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bi "terkeden sevgili" için intihar eden akıllı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: bi "terkeden sevgili" için intihar eden akıllı değildir. bunun için yardım almıştım zaten.. nese dün akşam oturduk sabaha kadar konuştuk hayatımın en güzel gecesiydi diyebilirim:) birden nası böyle bişey oldu anlamadım ama iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hehe mutlulugunu anlayabiliyorum bende bugun konusmak icin bekliyorum onu hersey düzelecek gibi geliyo bnm icinde hadi bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 bol şans:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 GwindonSurion defol şimdi patide mutlu insanların yeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar