Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Gerçekten çok güzel jantlar bir bakmanızı tavsiye ederim. baya fiyakalı olmuyş araç. birde istediğimiz şeyi koyabilme özelliğide bir harika. Not: fiyatlarını görünce kalpkrizi geçirmeyin. Aha bu jantlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Yimin ederim benim aklıma gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Selam, İlk müşteri çikolata renkli kardeşlerdir bence :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 oo çok güzelmiş. pimp ma canT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Selam, Arkadaşım sen gitsene bölümüne! Burası sana göre bir yer değildir :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 burası özgür bir community, lütfen demokratik olalım (goril olma ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yuhannes nası oluo ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 videonun başında gösteriyo ya jant ın üstünde 3 tane ışıklı çubuk var. hah işte bunlar tekerin dönüş hızına göre koyulan resmin bir kısmını gösteriyo. tekerde çok hızlı döndüğü için resim bütün olarak algılanıyo. şey gibi düşün yani çelik jant lı arabalar çok hız yaptığında jant silik hale gelir içinden fren sistemi gözükür ya mantığı biraz ona benziyor. ama tam olarak öyle değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 peki yazicagimiz yazi nasil oluyor? yani surekli degistirilebilen elektronik birseymi yoksa bir kere alinca hep o sekil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 sonlarına dogru adam sürerken sürekli değiştiriyo resimleri. bu jantlar adama araba aldırır o yarı , ya da araba almıyım ben jant alıyım sadece. boyle yürürken önden yuvarlaya yuvarlaya takılırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hayır hayır istediğin her şeyi koyabiliyorsun. hatta hareket halinde iken yaptığı şeyler sırası ile geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bunlara para verilmez şaklaban arabasımı kullanıyoruz, verilen paraya yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Tekerleğin dönüş hızını algılayıp ışıkları ona göre yakıyor. Bizim dükkanda çin işi topaçımsı şeyler var onlarında üzerinde tek sıra led ve döndürünce algılayıp şekiller çıkartıyo fln aslında mantığı pek basit ama uygulaması zor tabiiiğki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 iyiymiş harbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Anlayıştan anlayışa fark var tabi. Böyle bir şeyi ancak reklam olsun diye üzerine para verilmesi karşılığı taktırırım arabama. Bu jantlar ağırdır da. Aylık reklam parasının üstüne beygir gücü ve fren gücü de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Sende duran tekerlek resmi yükletirsin giderken dönmüyormuş gibi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 I hate nigga gangsta's! diyorum başka bir şey demiyorum. Zenci kültürü iyice bozacak bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 oha süper kıskanmayın adamlar bişi yapmışsa sizde tebrik edin be pis alman arbası düşkünü bağnaz tutucu ırkçılar sizi ehe (öeah ) tuttum ben çok kral düşünmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Çok iyi ya, hoşuma gitti valla. Uyarı işaretçilerinde kullanıyorlardı bu teknolojiyi ama bu da hoş olmuş. Yalnız fiyatlar cep yakıyor. 22" $12500 24" $15000 26" $19500 Fiyatların uygun olduğunu ve Türkiye'de yaygınlaştığını düşündüm de bir ara, acaip senaryolar çıkıyor. Arabayı kullanırken diğer şöföre küfür sallamak için kullananlar, ya da "canısı" falan yazanlar. Ya da güncel örnekler, "Asfalt ağladı be", "Finish him", "Fırfır yok". Müslüm, Orhan resimleri. LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Tane mi takım mı o fiyatlar? takımsa iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 capon isidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Bu olay gece rüyama girdi ve vazgeçtim. Evet, Almancıyım, Tutucuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Selam, DynamicK sağolsun ezmiş :) Bindiğimiz şey otomobil mi yoksa Las Vegas usulü neon tabela mı ilk önce ona karar verelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bindigimiz otomobil bir yaşam biçimi hayat tarzı bir felsefe ;) orda adamlar zevkine göre alıyor burda cebine göre o yuzden belkide otomobil deyip geçiyoruz bizimkiler modifiye dediginde jant değiştirip egzos u büyütüp muzik sistemi eklerler olmadı çok ses cıksın diye allem edip kallem ederler sonra gaza basınca gök gürler ama araba gitmez falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 amerikan işi.. niggerlar alıp niggratora takarlar bunu sonra cluba giderler, videoda da janta telefonunu yazmış adam alıcı kitlesi belli yani.. ben de başka forumlara koydum beğenen çok çıktı gazcı tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar