Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Decursive Kullanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bişey yapamazlar, sonuçta oyuncular blizin ekmek kapısı. decursive kullanan kitle hem çok büyük hem de en hardcore kitle.en fazla sonraki patchte yeni bişey bulup engellemeye çalışırlar. banlık bir durum da yok zaten.

[ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 01:26 tarihinde, sunsh1ne tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
CT de aynı olay var zaten neden ısrarla decursive ? Tuşların ayarlarından gayet güzel ayarlanabiliyor bence onu deneyin ben kullanıyorum ve memnunum ne yalan sölim :)
Mesaj tarihi:
manloth ct nin içindeki decursive son sürüm olmadıgından sorun cıkarıyor,ct nin yeni versiyonu cıktı ama yuklu decursive hala eskı versiyon,raidin sadece bir bolumunun cursesini alıyor,dün bizim guıldden birkaç kişi chromagusta bunu acı sekılde test etti ve öğrendi:)
Mesaj tarihi:
Bu hafta bizim rest week olduğundan deneme şansım olmadı. O halde CT yapımcılarına burdan sevilerimizi iletip "Düzeltin uleayn şunu" dior ve bir önceki başlıktaki yazım için özürlerimi sunuyorum.
Mesaj tarihi:
evet bizim dünkü raidde millet decurse decurse die bagırıodu hepimizde 191 wardı hepimiz spam lıyoduk ama bir sorun war gibime geldi bnmde
  • Yeni Oluştur...