tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Evet bi dünya bug var Daha oyuna giremeyen var ki ben oyuna girdim girer girmez atıyor , Benden başka deneyen varmı PB yi ? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:41 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 oynadığın bilgisayarda daha önce kosp yada koxp kullanıldıysa otomatik atar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 henüz karsilasmadim pb ile nasil karsilasicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu sebepten dolayı oyundan atıyor da çözümünü anlamadım yaw :( [spo]I keep getting kicked by PunkBuster for "Insufficient O/S Privileges". Is there some way to modify my system configuration to be an administrator equivalent from PunkBuster's perspective in Win2k/XP Pro? Yes (under Win XP Pro or Win 2K). This can be accomplished by setting certain privileges for the user that will run the game. To do this, first temporarily log in as an Administrator. Then go to Control Panel => Administrative Tools => Local Security Policy. This will open up the Local Security setting window. Expand the Local Policies folder and select User Rights Assignment. This will bring up a list of security settings for the computer. You will need to add the user that will be launching the game to have the following privileges. If the user is logged in while making changes, the user must be logged out and back in for the changes to take effect.[/spo] @emre ; bu sence kosp a benzer bir hata yüzündenmi atıyor ? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 18:44 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Windowsa admin oturumuyla girmen gerekiyomuş:P 2. paragraftada nası yapcanı anlatmış işte amaaaaan sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 orasını anladımda :D Control Panel nere ? Denetim masasımı Eüğer öyleyse kullanıcı izinleri diye bi yer yok bende :D güvenlik ile alakalı hiçbirşey yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bu olay bende COD oluyodu punkbuster orj siteseinden update edince düzeldi bir sorul kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @tasci denetim masası>yönetimsel araçlar>hizmetlere girmen gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 PUNKBUSTER SUX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 cidden sux @Dark_Soul Debug Programs Load and unload device drivers Manage auditing and security log Modify Firmware environment values Profile Single Process sitede bunları , kullanmakta olduğun oturuma göre yetki ayarlaması yap diyor ben sadece dediklerini değil hepsini birden yaptım .. ama gel gelelim yine aynı hatayı veriyor .. Benden başka deneyen yada bu hata ile karşılaşan kimse yokmu yahu :( CZ yapcaktım biraz :D daha tp kapısına bile gidemedim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 yahu bu pb nerde ben hic goremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Pb ile sadece test serverına girebiliyorsun dostum.. ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/KnightOnlinePBTest.exe indirip makinana kuruyorsun daha sonra Başlat / Çalıştır / C:Program FilesKnightOnlineKnightOnLine_PBTest.exe Evet e tıkla ve goooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 lol tasci sende(doru hatırlıyosam) bilmemkaç tuslu fareyi kullanıcam die yükledigin bi program vardı onu kapat girersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 punkbuster nedir ne işe yarar [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:15 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 önceden koxp varsa auto banmı yicez wtF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 zonic o ana makinada yüklü ben bunu client lerden birinde denişyorum :) ayrıca format atılmış ve df yüklü halde, yani herhangi bi 3rd party programın varlığını hissetmesine imkan yok [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:31 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu ko garip bi olay hangi yaptıgı dogru calısıyoki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar